Romano: "Galatasaray, Ismail Jakobs'ı toplam 10 milyon Euro'ya transfer etti"

Geç aksiyon almak süper kupa ve şampiyonlar ligine mâl oldu.. hermoso ve job önceden alınmalıydi.

Geç aksiyon almak süper kupa ve şampiyonlar ligine mâl oldu.. hermoso ve job önceden alınmalıydi.
Klasik Türkiye renktaş. Koltuk sallanmaya, homurdanan sesler yükselmeye başlayınca para harcarsın.

-Misal asgariye zam haberleri vs.
-Aranin bozuk olduğu eş veya sevgiliye hediye yağdırma
-Baska yerlere kaçan çalışanlar arttıkça diğer çalışanlara prim sistemine geçildiğini patron tarafından duyurms vs vs

Klasik Türkiye renktaş. Koltuk sallanmaya, homurdanan sesler yükselmeye başlayınca para harcarsın.

-Misal asgariye zam haberleri vs.
-Aranin bozuk olduğu eş veya sevgiliye hediye yağdırma
-Baska yerlere kaçan çalışanlar arttıkça diğer çalışanlara prim sistemine geçildiğini patron tarafından duyurms vs vs
Oturmuş kadro ayağına para harcamamaya çalıştılar ama fayda vermeyecek ve o bölgelere adam alınması gerektiği bariz belliydi. Kohn, zaha vb gibi. Kış sezonu da boeyi satıp, sağ tarafı boş bıraktılar ve Avrupa'dan elenmemize sebebiyet verdi. Sonra gibi 9 milyon Euro vermek zorunda kaldılar o bölgeye. Doğru zamanda doğru aksiyon alsalar daha ucuza alıp takımda hedeflerden olmayacak ama hep kolayı seçiyorlar.

10 milyon mu 40 milyon nası çöpe atalım deseler bu adamlara bu parayı harcamam ben

Bir cola alabilrimiyim ?
Biz de pepsi var -tadında transfer

monacosporlu taraftarlar bizimle dalga geciyor. sosyal medyada shit play fln yazmislar, iyi satis falan!

Eğer gerçekse şaka gibi yaa.Orta sahamiz perisanken kanatlar hiçbir şekilde calismiyorken solbek transferi resmen ihanettir.elin oğlu gidiyor ortasaha alıyor biz.Son yapılan hicbirseyi anlamaz olduk.Ortasahamiz folluk kimse bunu gormuyormu yaaa.Kormu oldular.Okan hocama guveniyordum ama dahli var ise çok kötü dahli yokta sessiz kalıyorsa berbat ve sürekli kendisine yazıyor.Umarim farkındadır gidişatın.

amrabat bu kadar uyguna fener gidiyor bu orta saha ile uc sene ust uste sampiyon olurlarsa sasirmam
mal bir yonetimimiz var 40m euro cope attilar

Hadi Jelert Şampiyonlar Ligi seviyesinde ManU'ya, Münih'e, City'e karşı adam gibi oynamış bir şeyler ortaya koymuş, doğru ya da yanlış o yüzden bu parayı vermişsin. Bir de Jelert 21 yaşında tabii. Bu arkadaş 25'ine kadar neyi kanıtlamış da 10 milyon veriyorsun? Panik transferinin bile bir mantığı vardır. Sadece sakatlık geçmişine bakınca insan şüpheye düşüyor.

1.500 dkdan fazla süre aldığı sezon yok neredeyse abi kafa buluyorlar herhalde bizimle. Gerçi tecavüze uğradık ben kafa bulmaktan bahsediyorum.

Geri
Üst Alt