Romano: "Galatasaray, Ismail Jakobs'ı toplam 10 milyon Euro'ya transfer etti"

Gelirse bunada üc dört hafta veriyorum sonra berkani izleriz sol bekte cünkü okan efendi bunuda begenmez

Berkan ve Barış’ın idare edebildiği bir pozisyona yıllardır düzgün transfer yapamıyoruz. Bu bile Scout ekibinin geri dönememek üzere ve tazminatsız kovulması için yeterli bir neden.

Sol açık gibi oynayıp, kaptırılan toplarda 50 metre depar atıp, rakip atağını sonlandıramayacaksa çöptür ben şimdiden söyleyeyim. Okan hocamızın idealinki de sol bek bu çünkü.

Sol açık gibi oynayıp, kaptırılan toplarda 50 metre depar atıp, rakip atağını sonlandıramayacaksa çöptür ben şimdiden söyleyeyim. Okan hocamızın idealinki de sol bek bu çünkü.
Aynen öyle. Mesela yarı fiyatına transferi mümkün olsaydı bile Kristiansen' i istemezdi büyük ihtimalle. Dengeli bek çünkü; top daha Muslera' da iken ezbere haldır huldur rakip sahaya yardırmaz vs. O şekilde oynamaya zorlarsan da verimli olamaz.

Sarhoş reisi almışız. Akşam gelecekmiş. Şuan tam mimli futbolcu alınacak zamandı. Tebrik ediyorum yönetimimizi.

Arabanin motoru cayir cayir yaniyor( yonetim), biz lastik bakiyoruz. Kim gelirse gelsin farketmez.

adam oyun kurmayı bilmediği için devamlı bek aldırıyor. davinson da dönerse artık oyun kurabiliriz herhalde. dönmezse şişirmeye devam.

Bu aralar her cimbom bey diyene basıyoz yüz doları, basıyoz yüz doları.

Gördüğüm kadarıyla ikili mücadelelerde ve defansif aksiyonlarında hiç de fena olmayan bir bek oyuncusu I.Jakobs

Geri
Üst Alt