Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.590
- 8.707
- 2.163
Gelirse bunada üc dört hafta veriyorum sonra berkani izleriz sol bekte cünkü okan efendi bunuda begenmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 5 haftası var ,Okan hocam %200 hazır olmadan sahaya sürmüyor ama takımı çorba gibi oynatır.Gelirse bunada üc dört hafta veriyorum sonra berkani izleriz sol bekte cünkü okan efendi bunuda begenmez
Aynen öyle. Mesela yarı fiyatına transferi mümkün olsaydı bile Kristiansen' i istemezdi büyük ihtimalle. Dengeli bek çünkü; top daha Muslera' da iken ezbere haldır huldur rakip sahaya yardırmaz vs. O şekilde oynamaya zorlarsan da verimli olamaz.Sol açık gibi oynayıp, kaptırılan toplarda 50 metre depar atıp, rakip atağını sonlandıramayacaksa çöptür ben şimdiden söyleyeyim. Okan hocamızın idealinki de sol bek bu çünkü.
Uygun? 18m +5m maas mi uygun?amrabat bu kadar uyguna fener gidiyor bu orta saha ile uc sene ust uste sampiyon olurlarsa sasirmam
mal bir yonetimimiz var 40m euro cope attilar
oyle demiyorlardi sabah kaca transfer etmisler resmi rakam belli mi 13 gibi birseydiUygun? 18m +5m maas mi uygun?
Fabrizio 2m kiralama +13 zorunlu opsiyon+3m bonus diye girdi dün geceoyle demiyorlardi sabah kaca transfer etmisler resmi rakam belli mi 13 gibi birseydi
boyle taksit taksit soyleyince uygun geliyor kulagaFabrizio 2m kiralama +13 zorunlu opsiyon+3m bonus diye girdi dün gece
Scout transferi yaptığımıza inanan varmı. Hepsi fırsat ve menejer transferleriBerkan ve Barış’ın idare edebildiği bir pozisyona yıllardır düzgün transfer yapamıyoruz. Bu bile Scout ekibinin geri dönememek üzere ve tazminatsız kovulması için yeterli bir neden.