Romano: "Galatasaray, Ismail Jakobs'ı toplam 10 milyon Euro'ya transfer etti"

Herif kronik sakat birde 9 teklif ediyorlar.Almamiz icin para vermeleri lazimdi.Resmen kötu niyet içeren transfer.

Ulan adamın hem defansı yokmuş hem kronik sakat diyorlar bu gelirse. Teknik direktör ve yönetim gitmelidir bu takimdan

Köhn gitmiyorsa büyük takimlardan bir genc oyuncusunu kiralayin bir sezon öyle idare ederiz jakobs kim ki bu paralari verecegiz bu herife?

Hic tanimam ama yorumlara bakilirsa yine lesh gibi bir topcu geliyor. Yazik bu kulübe yav.

Oyuncu fena degil bakmayin forumdakilerin kotüledigine
Monaco'da 100 den fazla maça çıkmış adamı tanimadan Köhn'den kötü diyorlar. Bu arada Monaco bence verecek çünkü ellerinde 3 sol bek var. Biri zaten genç yedek olur.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk ne kadar hücumcu o kadar gol diye düşünüyor ama orta sahayı kaptirdiginda donup kalıyor

İsmail sen kötü Köhn senden kötü.

Bunu bizimkiler anlamadı ya ben ona yanıyorum.

kariyeri ozelinde taclanma babinda peak gordugu donem 'hafizam yaniltmiyorsa ; almanya u21 ile 2021 de yasadigi avrupa sampiyonlugu . <- burda da izledigim maclar da kilit ve as 11 oyuncusu degilde, daha cok sonradan oyuna giriyordu. finalde portekizi yenerek kupaya uzandilar....

a milli de senegal'i tercih etmisti oyle de devam etti.

performans vs bir yana - sakatlik gecmisi olan bir oyuncu.

nacizane fikrim, ftransfer edilmemesi yonunde .

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt