- 30 Temmuz 2009
- 12.708
- 7.010
- 1.993
Bu ne lan? Topa vurmayı bilene 8-10 milyon euro'ları basıyoz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok güzel başlayıp tam ''Barışalım'' diyeceğim yerde yine sıvadın. Okan giderse senin beğendiğin Terzic i getirir mi bu DÖ sence ya da onu salla dengini bile getirir mi?Değilim de
Dikkat ediyorum tüm çöp isimlere çöp diyip geçiyon
Bunları isteyen ve aldıran hocanla ilgili bişi demiyosun
Olm bu kadar biat etme lan 2 eleştiri yapabil
G.t gündemi,diğer başlıklar falan insanlara haklı bir şekilde biatçı,yağcı,hüloğcu tarzında eleştiri getiriyosun bu şeklin en önde bayrak taşıyanısın haberin yok haberin olsun
Bu sefer tier yükselttik hem hücumcu , hem kronik sakat ve alemci solbek aliyoruz galibaYine mi hucumcu bek

Bizim maçları da mı izlemedin?Düşünsene 35-40 milyon euro bonservis bedeli çıkıyo kasandan, kimi aldın?
Danimarka liginden Jelert
İngiltere ikinci liginden Sara
Monaco'dan Jakobs
Kimdir bunlar? Deli gibi futbol takip ederim, gelmeden önce birinin bile adını duymuşluğum yok.
Ys konu dursunun terzici getirememesi değilçok güzel başlayıp tam ''Barışalım'' diyeceğim yerde yine sıvadın. Okan giderse senin beğendiğin Terzic i getirir mi bu DÖ sence ya da onu salla dengini bile getirir mi?
Kopenhag'da oynayan tüm futbolcuları hatırımda tutmam gerektiğini bilmiyordum.Bizim maçları da mı izlemedin?
Ys konu dursunun terzici getirememesi değil
Okanın yanlışlarına tek kelime edememen
Adamı bir kere bile eleştirmiyosun yaw milyon tane yanlış yapmasına rağmen
Bak sen şusun konu okan olunca
adını duymadım dedinKopenhag'da oynayan tüm futbolcuları hatırımda tutmam gerektiğini bilmiyordum.
Duymadım. Duydumsa da önemseyip algılamamışım demek ki.adını duymadım dedin
iyi bariDuymadım. Duydumsa da önemseyip algılamamışım demek ki.
baya arizaymis herif