Romano: "Galatasaray, Ismail Jakobs'ı toplam 10 milyon Euro'ya transfer etti"

Ata B. Oğuz

Ferdi Zeyrek 🖤
Yönetici
Süper Moderatör
1724971334723.png

Fabrizio Romano: "Galatasaray, Ismail Jakobs için Monaco'ya satın alma opsiyonlu kiralık toplam 9 milyon Euro'luk bir paket teklif etti."

29-08-2024:
Galatasaray, İsmail Jakobs için 10 Milyon € zorunlu satın alma şartıyla anlaşma sağladı. (@FabrizioRomano)

köhn'den hiçbir farkı yok savunma anlamında. umarım başka bir sol bek icin ortaya atılan yemdir ismail

Vasat bir oyuncu.

Köhn bence daha iyi hatta

yakında "hocanın çok istediği" diye başlarlar gene.

alınacaksa NET daha kendini kanıtlamış profil olmalı - yoksa Köhn düşük maliyetiyle soru işareti profillerden önde bana göre.

2'si 1 arada Jacobs güzel bir neskayfe.

Güncel olarak diz sakatlığı yaşamış, senede ortalama 10 ve üzeri ortalamayla maç kaçıran, Afrikalı, skor katkısı hemen hemen hiç olmayan bu adamı bulup kulübümüze getirmek ancak böyle basiretsiz ve hain yönetimin yapacağı bir iş olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duboys kalsın lan adam solbekte köhnden iyi bundanda iyidir

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köln'den sonra izlemedim hic ama Monaco'da kendini baya gelistirmediyse ben fazla istemem bu adami.

Orda kanat icin ayaklari, dribbling ve pas kalitesi bence düsüktü. Bek olarak da savunmasi biraz vasat gibiydi.

Anca Wingback olarak, kanatinda baya dinamik bir herif olmasi ve orda cabaliyor, basiyor ve kosuyordu diye biraz is yapiyordu.

Köln taraftari 6,5 + payla gittiginde fazla mutsuz degildi.

Geri
Üst Alt