Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.296
- 4.954
- 998
Ali yigit mi buluyor bubtuaf oyunculari?
Ali Yiğit genç çocuk, FM'den taş gibi oyuncu buluyordur da bizimkilere göre olmaz.
Fransa amatör liginden oyuncu öneriyordur babasına.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali yigit mi buluyor bubtuaf oyunculari?
Yani yeni Emre Taşdemir.adamın dizi yalama olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 257847
Gece hayatını nereden biliyor ki ?
Bu transferi engellemek lazım
Aynı sakatlığı iki kez yazarak ekibimizin müstakbel topçusunu karalayan fenermarktı kınıyorumadamın dizi yalama olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 257847
sürekli sakatlanan birine kiralama parası vereeğimize adaya lunapark yapalımKiralık istenen bir adam neden bonservisi ile alınacakmış gibi yorum yapılıyor? Hiç bir transfer haberini vermemiş bir adamın bu haberi vermesi de menajer haberi intibası verdi ama zaten kiralık alınabilecek sol bek sayısı sınırlıdır bu da içlerindedir.
Kiralık istenen bir adam neden bonservisi ile alınacakmış gibi yorum yapılıyor? Hiç bir transfer haberini vermemiş bir adamın bu haberi vermesi de menajer haberi intibası verdi ama zaten kiralık alınabilecek sol bek sayısı sınırlıdır bu da içlerindedir.
Kiralama+ maaş 1 yıllık maliyetinin ne kadar olacağına göre değişir. Yine kiralık anlaşma şartlı mı şartsız mı? Kiralıksa + şartsız isteğe bağlı opsiyon olmalı. DK'da iyiydi diye aklımda kalmış oyuncu onun dışında bilmiyorum.sürekli sakatlanan birine kiralama parası vereeğimize adaya lunapark yapalım
Ne zırvalıyonLan ne 9 milyonu komisyoncular sizi
Sara 1 bu 2
Adam oynamıyo bile kim hangi zekayla buna o parayı teklif etti,ettirdi
Okannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
E.t yi niye yediğiniz gün gün anlaşılıyo
Zorunlu opsiyon ise çok yanlış olur ama zorunlu olacağını sanmıyorum. Bu da zorunlu dememiş herhalde.8 milyon zorunlu opsiyon diyor fabrizyo nun kankasi
fabrizyo da ondan almis haberi vaziyete göre
Zorunlu opsiyon ise çok yanlış olur ama zorunlu olacağını sanmıyorum. Bu da zorunlu dememiş herhalde.
Angelinho gibi 20-25 maç süre almadır.sarta bagli zorunlu demis hberde
o sart karsilanabilir sartttir muht