Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çoğunda tutundu aslında.real
chelsea
atleti
juve
milan
ilginç bi kariyer ama hiç bi yerde tutunamaması da ilginç inş bize biraz aidiyet duyar
Bu kadar iyi anlaşma yaptığımıza inanmıyorum fazla iyi. 1.5 yıl sonra satın alması zorunludur muhtemelen yada kiralık bedeli yüksektir.Süper anlaşma lan yuh
Morata'nın yaptığı en iyi iş bağlantı değil mi?Berbat bir politika, overrated bir kariyer(benim gözümde).
Bağlantı oyuncusu alacak takım gitti pivot aldı...
Bence değil. Bence maksimum etki elmander modu olur ki o çok ütopik bir fikir benim için.Morata'nın yaptığı en iyi iş bağlantı değil mi?
Hiç katılmıyorum. Adamın kariyerinde, İspanya MT'de yaptığı en iyi işlerden biri bağlantı bence. Bitiricilik konusunda güvenilmemesi olsa o doğal o konuda saç baş yoldurduğu maçları çokça izledim.Bence değil. Bence maksimum etki elmander modu olur ki o çok ütopik bir fikir benim için.
Zaten ilk duyduğumdan beri ossi kaçırdığında kafayı yiyoruz bu da gelirse battık dedim. Bizde bağlantı kuracak adam sara esas ceza sahasına girecek ve orayı dağıtacak ikinci forvet lazımdıHiç katılmıyorum. Adamın kariyerinde, İspanya MT'de yaptığı en iyi işlerden biri bağlantı bence. Bitiricilik konusunda güvenilmemesi olsa o doğal o konuda saç baş yoldurduğu maçları çokça izledim.
Kaçan büyük fırsat 10(her maç banko 5)Artık 3-3 bitmez maçlarımız 4-4 biter