Tier 1 Romano: "Galatasaray, Morata transferini bitirdi"

?

• Doğru transfer

• Yanlış transfer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Begenmedigim bir futbolcu.umarim rakibi oyalar osimhen daha rahat pozisyona girer.Bu adamları besleyecek adamlar da alirlar artık umarım..

H.O vurduğu gol olsun inşallah, büyük isim benim burun kıvırabileceğim biri değil açıkçası her ne kadar Zaha Ziyech efenim Falcao gibi örnekler olsada ben her zaman takımımda yıldız görmek isterim GS kalitesine uygun kariyeri ortada.

Bizim içeriyi besleyen kanat oyuncusu bakmamız lazım.. Bu adamları kim besleyecek.. Barış ve Yunus dışında adam yok malesef..

Sara - Mertens dışında kimse yok.

Bizim ligde banko iş yapar

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.5 yıl etkiye sütlüye karışmadan,, kiralama bedeli olmadan oynatabiliyorsak çok iyi.

maaşı da 4.5 civarı olursa süper anlaşma

bu herif elmanderin daha üst düzey versiyonu. Tek sıkıntısı ispanyol işte. İspanyolları bir türlü şu lige adapte edemiyor Türk kulüpleri. İspanya milli takımının aktif kaptanı olan adam da burada oynayamazsa yuh yani.

Bence değil. Bence maksimum etki elmander modu olur ki o çok ütopik bir fikir benim için.
Hiç katılmıyorum. Adamın kariyerinde, İspanya MT'de yaptığı en iyi işlerden biri bağlantı bence. Bitiricilik konusunda güvenilmemesi olsa o doğal o konuda saç baş yoldurduğu maçları çokça izledim.

Guzel topcu, pas oyununda var, kafasini kaldirip oynayan her ofansif oyuncu bizi ileriye goturur. Fundamentalleri guclu olan bir Ispanyol yildizi, tam bize gereken 3-5-2 icin..

Bir de Baris Yunus alternatifi aldik mi tamamiz.. bekler idare edecek artik..

Artık 3-3 bitmez maçlarımız 4-4 biter

Hiç katılmıyorum. Adamın kariyerinde, İspanya MT'de yaptığı en iyi işlerden biri bağlantı bence. Bitiricilik konusunda güvenilmemesi olsa o doğal o konuda saç baş yoldurduğu maçları çokça izledim.
Zaten ilk duyduğumdan beri ossi kaçırdığında kafayı yiyoruz bu da gelirse battık dedim. Bizde bağlantı kuracak adam sara esas ceza sahasına girecek ve orayı dağıtacak ikinci forvet lazımdı

Geri
Üst Alt