- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Como 3 verse Getafe 1,5 verirComo'dan sonra Getafe bekliyor onu.
Araplar da opsiyon ama eşinden dolayı orayı istemeyebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Como 3 verse Getafe 1,5 verirComo'dan sonra Getafe bekliyor onu.
Kendisi dedi ya zaten futbolu Getafe 'de tamamlamak istedigini. Yani Como'da 2 yil takilir sonra ulkesine doner gibi tahmin ediyorum.Como 3 verse Getafe 1,5 verir
Araplar da opsiyon ama eşinden dolayı orayı istemeyebilir
Bu adam bizlik değil aga piremses gibi forvet oyuncusu olmaz bize... Ski dasagi meydanda adam lazım bizim takıma.Vallaha İcardi'nin hala ne zaman tam anlamıyla döneceği belli değilken şu anda takımın as santraforu Morata görünüyor. Sevmedim bu haberi.
Duygusallığı bir yana ama iyi dönemindeyken hücum hattında adım atmadık yer bırakmıyor bu adam. Hiç öyle yabana atılacak adam değil be. Hele ki bizim seviyemizdeki bir takım için.Bu adam bizlik değil aga piremses gibi forvet oyuncusu olmaz bize... Ski dasagi meydanda adam lazım bizim takıma.
Üç senedir atan tutan takımıydıkVallaha İcardi'nin hala ne zaman tam anlamıyla döneceği belli değilken şu anda takımın as santraforu Morata görünüyor. Sevmedim bu haberi.
Ben kötümser değilim bir şekilde halledeceğiz ikisini de.Üç senedir atan tutan takımıydık
Ne santrafor ne kaleci kaldı elde