Tier 1 Romano: "Galatasaray, Morata'yı 5 milyon euro karşılığında Como'ya gönderiyor"

Vallaha İcardi'nin hala ne zaman tam anlamıyla döneceği belli değilken şu anda takımın as santraforu Morata görünüyor. Sevmedim bu haberi.

Adında mor geçen oyuncu almayın artık işte işimize yaramıyor

- Emre mor
- olimpiu morutan
- alvaro morata
- Ahmet morcanlar
- Morcan hamzaoglu...

Bu adam bizlik değil aga piremses gibi forvet oyuncusu olmaz bize... Ski dasagi meydanda adam lazım bizim takıma.
Duygusallığı bir yana ama iyi dönemindeyken hücum hattında adım atmadık yer bırakmıyor bu adam. Hiç öyle yabana atılacak adam değil be. Hele ki bizim seviyemizdeki bir takım için.

İcardi üzerine Osimhen bizim ayarlarımızı bayağı bozdu.

Adam en iyi dönemlerinde çift forvette yardımcı forvet olarak pik yapmış. Moratayada laf atmayın isterseniz

Abi mesele adamın saha içindeki oyunculuğu değil. İspanya'nın forveti sonuçta boru değil. Hatta depresif bir karakter oldugu için empati kuruyor tüm güzel şeyler onun olsun diyorum. Ama bizim taraftar bir maçta adamı gömer performansı bir dalgalansa intihara kadar gönderir bizim tribünler. Kimyamiz uyuşmuyor yani kendisiyle.

Buradan karlı çıkarsak iyi olur. Gitmek istemesi normal ama şampiyonluk kutlamalarındaki olaylar vs hoş değil

Geri
Üst Alt