Tier 1 Romano: "Galatasaray, Morata'yı 5 milyon euro karşılığında Como'ya gönderiyor"

Álvaro Morata'nın Galatasaray'dan Como'ya transferi için bugün teklif yükseltildi. Galatasaray, 6 milyon Euro'luk talebinde ısrarcı.

Ancak önceki 4 milyon Euro'luk teklif reddedildikten sonra yeni ve daha iyi bir teklif sunuldu. Görüşmeler devam ediyor. (Fabrizio Romano)

Como ve Galatasaray, Morata transferinde 5 milyon euro karşılığında son aşamaya geldi. (Fabrizio Romano)

akarı yok kokarı yok güzel iş

Biraz öğreniyoruz gibi bu işleri

Ben anlamadım ki şimdi bu adam için kaç verdik kaç alıyoruz ekside miyiz artıda mıyız değişik bir iş

Antep maçını oynasın da öyle gitsin bari.

Ekran Alıntısı.webp

Günün sonunda sanırım buna benzer bir şey oldu. 5 milyon € güzel para. Katkı aldık üstüne bir de Kutucu'nun bonservisini çıkardık :(

Avrupa takimi olsaydı Antep maçını oynatıp öyle gönderirdi,alemin kerizi biziz

Ben şöyle anladım, Milan bizden alacağı 6 milyonu Como'dan alacak. Como bize 5 milyon verecek. 3 milyon maaşını ödedik, bize 2 milyon kaldı. 2 milyon euro kar ile bedavaya 6 ay Morata oynattık gibi bir şey oldu.

Detaylarını öğrenmek lazım bakalım tam net ne kadar kazanıyoruz.

Milan'a kiralama bedeli plan 6m'u ödedik mi ya da ne kadarını ödedik. Ancak bu sorunun cevabına göre yorum yapılabilir.

Geri
Üst Alt