Tier 1 Romano: "Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi. Here we go!"

Okan hocanın kafasında salt 4-4-2'ye dönmek vardı bence güzel fırsat oldu kendisi için.

Sane---------------Noa Lang
----Osimhen---Barış

Şimdi orta sahaya da ölümüne fizikli ve 6 numara indirmeye çalışacaklar görürsünüz.

Altyapısı kuvvetli
1768763457709.webp

Kim gelirse gelsin itiraz etmem
Beli dönmeyen kaan ve icardiyi görmek dahi istemiyorum yedekte kutucu Yusuf filan görmek istemiyorum Talisca nene gibi vasat adamlar bile bu ligte etki ediyor gelsin

Noa Lang'i niye beğenmiyorsunuz lan cidden merakımdan sordum

Adamın tavanı çok yüksek, inanılmaz potansiyelli bir eleman. Size şöyle söyleyeyim burada taraftarın sevgisini hissettiği an form tutunca Sane'den vs daha yüksek performans gösterir.

Beyler adam barışı kesmeye geliyor sane'yi değil haberiniz olsun sane ile uzaktan yakından alakası yok oyun profilinin söyleyeyim de herif barış vol2.

Birde su detay var ayni Sane'de oldugu gibi; kendisi milli takim ile DK'ya gitmek istiyor ve zaten her hafta dogru duzgun oynamadigi icin bundan 1-2 ay once sikayetini dile getirmisti bu sekilde devam edemez bu durum diye. Yani biz aliyorsak kesin oynama sozu vermisiktir burada X oyuncu yorulacak sonra ben bir 20 dakika sure alirim diye gelmez.

kim bilir okan B. ne yalanlar söyledi. Frankowskiye de 3 lüye dönücem demişti. adam 4lü oynadı gitti.

Kiralık alın bari önüne gelene 30 veriyorlar. Gerçi 7-8 kiralık verir bunlar en az. Kazık yemeden birini alın artık.

Okan hocanın kafasında salt 4-4-2'ye dönmek vardı bence güzel fırsat oldu kendisi için.

Sane---------------Noa Lang
----Osimhen---Barış

Şimdi orta sahaya da ölümüne fizikli ve 6 numara indirmeye çalışacaklar görürsünüz.
4-4-2 de kanat oyuncularının düz ayaklı olması tercih edilir. Bitiricilik konusunda Lang' ın Barış' tan iyi olduğunu varsayarsak;

Barış---------------Sane
----Osimhen---Lang

Daha iyi duruyor.

Yedekten girecek bir kanata hayır denmez, zaman zaman Barışı yedeğe atarsın ki Barış sonradan girdiğinde tutulmaz bir adam oluyor.

Gayet iyi olur 2 orta saha daha almamız lazım

Sırada kiralık (Zorunlu opsiyonsuz) Ugarte vardır umarım. Olmadı Dennis de iyidir. Sonra Toth profilinde bir U23 e gelmeli sıra.

Yine 40 Milyona birini sokacaklar herhalde.

Doymadık.

Geri
Üst Alt