Tier 1 Romano: "Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi. Here we go!"

Onunki napoli başkanı ile kişisel bir olaydı

Lang ise dümdüz sorunlu diyorlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav izlemediğiniz bir adam içşn niye bu kadar net konuşuyorsunuz? Sokayım sosyal medyasına...

Bak ben 1 kere olsun izlemedim adamı. Sadece çıkarım yapıyorum bizim yedek kadrodaki herkesten iyidir diye. Hamle oyuncusu yok takımda. Ne dert ettiniz ya... gelsin aga adam ne olacak ölecek miyiz? Sorunluysa sorunlu dertliyse dertli. Ulan ahmed den kaan dan daha mı verimsiz olacak. En sorunlu adam icardi idi 2 sene mest etti bizi...

Yav izlemediğiniz bir adam içşn niye bu kadar net konuşuyorsunuz? Sokayım sosyal medyasına...

Bak ben 1 kere olsun izlemedim adamı. Sadece çıkarım yapıyorum bizim yedek kadrodaki herkesten iyidir diye. Hamle oyuncusu yok takımda. Ne dert ettiniz ya... gelsin aga adam ne olacak ölecek miyiz? Sorunluysa sorunlu dertliyse dertli. Ulan ahmed den kaan dan daha mı verimsiz olacak. En sorunlu adam icardi idi 2 sene mest etti bizi...
Konu Lang değil renktaş

Konu bu iş bilmez rezil yönetim

Sorunlu bir oyuncu , çok disiplinsiz ve gamsız

Konu Lang değil renktaş

Konu bu iş bilmez rezil yönetim

Valla kardeşim ben 40 senedir 96-2000 arası hariç iş bilen bir yönetime denk gelmedim. Bundan sonra da denk geleceğimi sanmam...

Bu kesin geldiyse Kutucu Reis behemahal paketlensin. Forvet oynarmış, 2. forvet oynarmış filan geçelim; evet gayretli ama bu takımın seviyesinde olmadığı çok açık değil mi?

Çok klas oyuncu ama nerede kullanacağız merak konusu ?

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse çeşitlilik olur elde çok az hücumcu var. Bize on numara lazım kesin alamayacak eşekler.

Lookman fenere gidiyo o zaman. Diyecek söz yok. Rezillik. Belki iyidir ama bilmiyorum

Bu kesin geldiyse Kutucu Reis behemahal paketlensin. Forvet oynarmış, 2. forvet oynarmış filan geçelim; evet gayretli ama bu takımın seviyesinde olmadığı çok açık değil mi?
Abi berkan da gitti, yedek yok ki. Yedeklere birileri gelsin de gitsinler gerçekten.

Abi bu herif sol kanat’da uçuyor ama kesin on numara oynatır hoca

Yine malca bir hal alacak bu iş

Napoli'de izlemedim ama PSV maçlarında özellikle iç sahada topu ayağına aldığında tribünler heyecanlanıyordu. Bana abartı gelmişti ama PSV'liler Hollanda'lı Neymar diyorlardı.

2-3 oyuncuya 3-5 milyon verebilecek durum varken de U23 bulamayacak yönetici-profesyonel kim varsa yol alsın o vakit. Yedek kulübesinde Kutucu olsa ne olmasa ne yahu?
İçler acısı abi planlama. Dediğin doğru da işte, bakalım ne yapacaklar.

Opsiyonu zorunlu değilse iyi transfer. Sakatlık problemleri falan var ama sadece maaşıyla alıyorsak çok iyi.

Baris ---> Sagbek

Tabi Baris ---> Santrafora da donebilir Osi olmadigi zaman ama herif geri geldi

Geri
Üst Alt