GSCimbom
Tier 1 Romano: "Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi. Here we go!"
Alper Altun

Tier 1Romano: "Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi. Here we go!" Sayfa 10

Alper Altun ·

Cevap
381
Okunma
9,6K
Sayfa
10/20
Onunki napoli başkanı ile kişisel bir olaydı

Lang ise dümdüz sorunlu diyorlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav izlemediğiniz bir adam içşn niye bu kadar net konuşuyorsunuz? Sokayım sosyal medyasına...

Bak ben 1 kere olsun izlemedim adamı. Sadece çıkarım yapıyorum bizim yedek kadrodaki herkesten iyidir diye. Hamle oyuncusu yok takımda. Ne dert ettiniz ya... gelsin aga adam ne olacak ölecek miyiz? Sorunluysa sorunlu dertliyse dertli. Ulan ahmed den kaan dan daha mı verimsiz olacak. En sorunlu adam icardi idi 2 sene mest etti bizi...

Yav izlemediğiniz bir adam içşn niye bu kadar net konuşuyorsunuz? Sokayım sosyal medyasına...

Bak ben 1 kere olsun izlemedim adamı. Sadece çıkarım yapıyorum bizim yedek kadrodaki herkesten iyidir diye. Hamle oyuncusu yok takımda. Ne dert ettiniz ya... gelsin aga adam ne olacak ölecek miyiz? Sorunluysa sorunlu dertliyse dertli. Ulan ahmed den kaan dan daha mı verimsiz olacak. En sorunlu adam icardi idi 2 sene mest etti bizi...
Konu Lang değil renktaş

Konu bu iş bilmez rezil yönetim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kesin geldiyse Kutucu Reis behemahal paketlensin. Forvet oynarmış, 2. forvet oynarmış filan geçelim; evet gayretli ama bu takımın seviyesinde olmadığı çok açık değil mi?

Napoli'de izlemedim ama PSV maçlarında özellikle iç sahada topu ayağına aldığında tribünler heyecanlanıyordu. Bana abartı gelmişti ama PSV'liler Hollanda'lı Neymar diyorlardı.

Geri
Üst Alt