Tier 1 Romano: "Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi. Here we go!"

Hadi indir arka arkaya uçakları. İstanbul havalimanı üstünde yoğunluktan inemeyip yuvarlak çizen uçaklar görmek istiyorum artık.

Kontrolsüz güç, sık sakatlanır ve şu an seviye olarak tavanına ulaşmış topçu. Çok riskli hamle olur

Skills videosunda sürekli 2 - 3 kişi çalımlayıp şut çekiyor. Sıkışmadan pek pas vermiyor. Emre Mor'un bir tık üstü gibi.

Söylendiği gibi de sık sakatlanıyorsa ve bonservisi 30 milyonsa lütfen başka birine bakılsın. Zaten bizim önceliğimiz bundeğil, 6, 8 ve 10 numara pozisyonları.

Son düzenleme:
Zorunlu almayın. Et mi balık mi gorelim

Bu kadar cabuk vazgecmeleri enteresan. Cok iyi oyuncu, tartisilmasi sacma. Napoli'nin simarikligi gibi geliyor bana. Bu bir firsat transferidir. Insallah olur.

Unutmayın Napoli koskoca Osimheni yolladı. Noa Lang bence kötü değil. Videolara aldanmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belçika ve Hollanda ligi performansı ne derece iyi referans bilemedim, Syzmanski de çılgın atıyordu burada itin bir tarafına sokuluyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belçika ve Hollanda ligi performansı ne derece iyi referans bilemedim, Syzmanski de çılgın atıyordu burada itin bir tarafına sokuluyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Syzmanski orda da sezonlara iyi baslayip dususleriyle meshurdu. Burda da aynisi oldu.

Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi!

• 2M€ kiralama bedeli
• 26-27M€'luk zorunlu olmayan satın alma opsiyonu
• 4M€ maaş

(Romano)

Maas makul, opsiyonu cok yuksek. Alirsak 30 da buna sikacagiz yani.

Zorunlu olmayan bedeli çok iyi. Açıkçası memnun kalırsak seneye Barış eğer 40'a giderse Noa transfer edilir. Bu arada Noa aldığında en kötü aynı paraya 2 sene sonra yine satabileceğin bir oyuncu. Yani boşa para vermiş olmazsın.

Gelsin gelsin 2 milyon birşey değil

Geri
Üst Alt