- 18 Mayıs 2011
- 22.343
- 12.121
- 1.873
Olmadı abi bu carrusca bundan iyi falan demen lazım...Rakiplere çakar gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmadı abi bu carrusca bundan iyi falan demen lazım...Rakiplere çakar gibi duruyor
Kim sorunlu?
Bundan bir şey olmaz müptezel gibi biseygayet iyi maçlar çıkarmış. bizde şu an bu hareketlilik ve bu yetenekte sadece sane var. rotasyon veya kadro derinliği zaten hak getire. ben çok beğendim, biraz oynamaya niyeti olursa burada çok seveni olur.
Yedeği Kutucu olan takım Lang beğenmiyor seço ben dayanamıyorum
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan hocanın tek planı alınan oyuncunun şapkadan tavşan çıkarıp bireysel yetenek ile maçı kazandırması .Bu adam buraya 11 oynayip, dunya kupasina gitmek icin geliyor. 11 oynatmazsan kafayi bozar. Bu da sunu gosteriyor ki Okan'in kafada bunu 10 gibi kullanmak ya da Sane'yi oraya cekmek var. Goruntulerden izledigim kadariyla kanattan iceri girmek isteyen bir oyunu var. Bunu alirsak diger ofansif oyuncu yedek kalmaya sorun etmeyecek bir U23 10 numara olur. Bu da Thiago Almada olmaz cunku o da yedek kalmaya gelmez. Bu adamlarin bir planlarinin olmadigi cok acik ortada.