Tier 1 Romano: "Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi. Here we go!"

gayet iyi maçlar çıkarmış. bizde şu an bu hareketlilik ve bu yetenekte sadece sane var. rotasyon veya kadro derinliği zaten hak getire. ben çok beğendim, biraz oynamaya niyeti olursa burada çok seveni olur.
Bundan bir şey olmaz müptezel gibi bisey

Noa Lang Napoli'den önce:

20/21 - 23 g/a
21/22 - 19 g/a
22/23 - 16 g/a
23/24 - 11 maç 5 g/a
24/25 - 21 g/a

Hem gol hem assist saglam istatistik.

Millet boklamış bence mest edecek. Sane Icardi filan bklayanlarla dolu burası. Oshimen'e bile laf edenler vardı varın siz düşünün gerisini..

Lookman ın 85m ise maliyeti fenere kaptırdıkları için bizi keklemiyosa yönetim yerine alınabilecek en muadil ve en risksiz oyuncuyu alıyoruz anlamına gelir. Risksiz kısım maliyet. Tutmazsa Barış zaten orda opsiyon da kullanmazsın tutarsa da alırız. Barış muhtemel gidecek zaten yerine genç iyi bir oyuncuyu erkenden almış oluruz. Her türlü karlı olur işin birde bu tarafı var. Sonuç olarak en elzem bölge değil kanat şuan. Öyle diyorum ama Lang tutarsa da baya baya kanatlarımız elit seviye olur.

Bu adam buraya 11 oynayip, dunya kupasina gitmek icin geliyor. 11 oynatmazsan kafayi bozar. Bu da sunu gosteriyor ki Okan'in kafada bunu 10 gibi kullanmak ya da Sane'yi oraya cekmek var. Goruntulerden izledigim kadariyla kanattan iceri girmek isteyen bir oyunu var. Bunu alirsak diger ofansif oyuncu yedek kalmaya sorun etmeyecek bir U23 10 numara olur. Bu da Thiago Almada olmaz cunku o da yedek kalmaya gelmez. Bu adamlarin bir planlarinin olmadigi cok acik ortada.

Bu adam buraya 11 oynayip, dunya kupasina gitmek icin geliyor. 11 oynatmazsan kafayi bozar. Bu da sunu gosteriyor ki Okan'in kafada bunu 10 gibi kullanmak ya da Sane'yi oraya cekmek var. Goruntulerden izledigim kadariyla kanattan iceri girmek isteyen bir oyunu var. Bunu alirsak diger ofansif oyuncu yedek kalmaya sorun etmeyecek bir U23 10 numara olur. Bu da Thiago Almada olmaz cunku o da yedek kalmaya gelmez. Bu adamlarin bir planlarinin olmadigi cok acik ortada.
Okan hocanın tek planı alınan oyuncunun şapkadan tavşan çıkarıp bireysel yetenek ile maçı kazandırması .
Hocamız herkese forma garantisi verip oynamayanı yedek tutamayıp küstürüp yolluyor oyunda kötü de olsan tepki gösterip çıkarmıyor

Gelmiş herhalde o zaman Lookman gelmiyor demektir.

Geri
Üst Alt