Tier 1 Romano: "Galatasaray, Wilfried Singo transferinde sona yaklaştı"

Bu adamı düzenli izleyen var mı cidden iyi mi? Konuşulan paralara değer mi? Boey’u güya 35 milyona sattık dedik yerine Jelert geldi maaş hariç 9 milyon verdik yine Kaan oynadı. Kaan CL maçlarında kritik hatalar yaptı elenmemizin temel sebeplerinden birisi oldu. Şimdi gidip 30 milyona daha yüksek maaşlı bir adam almaya çalışıyoruz.

Bu adamı düzenli izleyen var mı cidden iyi mi? Konuşulan paralara değer mi? Boey’u güya 35 milyona sattık dedik yerine Jelert geldi maaş hariç 9 milyon verdik yine Kaan oynadı. Kaan CL maçlarında kritik hatalar yaptı elenmemizin temel sebeplerinden birisi oldu. Şimdi gidip 30 milyona daha yüksek maaşlı bir adam almaya çalışıyoruz.

Abi Singo bu sezon resmen canavar! 33 maçta 86 top kesme, 32 blok ve 48 hava topu mücadelesiyle defansın bel kemiği olmuş. Hızı ve fiziğiyle rakipler ona yanaşamıyor. Bence sezonu böyle devam ettirirse Galatasaray’a inanılmaz katkı sağlar!

Singo'yu bizle ismi çıkmadan önce az seyrettim ancak özellikle ismi çıktıktan sonra epey bi inceledim.

Fiziksel olarak Osimhen gibi bi anomali bu adam. O cüsseyle süratleniyor. Ama burada kendini salarsa 2 sene sonra emekliliği gelir, öyle bi fizik yapısı var.

Aslında şey diyeyim Jelert'i alıyorsun, tüm özelliklerini aynı tutuyorsun ancak FM Editör'den boyunu bi 10-12 santim uzatıp 20-25 kilo da kas kütlesi koyuyorsun. Buna paralel güç vs artıyor ancak hız, atiklik gibi özelliklerde bi düşme olmuyor = Singo

sacma sapan bir olay 30m euro nedir yav o kadar kolay harcanacak bir para mi? osimhen'den sonra 10-15 bandinda ilerlemeliydik tembellik bu scout ekibi ne gune duruyor?

Oyuncunun videolarını izliyorum keyifli bir oyun tarzı var ben beğendim fiziğine boyuna göre çok hızlı sprinter bir isim

Biz en son böyle pek tanımadan yüksek paraya Sara yı aldık. Bu transferdede hep parası konuşuldu korkarım Singoda böyle olacak, ne oynarsa oynasın bonservisi altında ezilecek.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sacma sapan bir olay 30m euro nedir yav o kadar kolay harcanacak bir para mi? osimhen'den sonra 10-15 bandinda ilerlemeliydik tembellik bu scout ekibi ne gune duruyor?
15 en alindim gibi düşün. 15 boşa gitti diye dusun doktorum. Size Singoyu izletecegim

Biz en son böyle pek tanımadan yüksek paraya Sara yı aldık. Bu transferdede hep parası konuşuldu korkarım Singoda böyle olacak, ne oynarsa oynasın bonservisi altında ezilecek.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singoda daha beter olur. En az 10 milyon daha yüksek bonservis ve daha fazla maas alacak. Erkenden Boey katkisi vermezse, kazik olarak görünür.

Geri
Üst Alt