Tier 1 Romano: "Galatasaray, Wilfried Singo transferinde sona yaklaştı"

Alayim Singo’mu. Isindim buna

Club: AS Monaco

Nationality: Ivory Coast

Position: RCB, RWB, RB,

Preferred Foot: Right/Left

Height: 6’3”/190cm

Strengths: Pace, power, tackling, dribbling, strength, dynamism, passing, stamina, aerial duels

Areas for Development: weak-foot, decision-making

Abi Singo bu sezon resmen canavar! 33 maçta 86 top kesme, 32 blok ve 48 hava topu mücadelesiyle defansın bel kemiği olmuş. Hızı ve fiziğiyle rakipler ona yanaşamıyor. Bence sezonu böyle devam ettirirse Galatasaray’a inanılmaz katkı sağlar!
Ortalama havadan ve yerden defansif mucadele kazanma yüzde 50 oranında ozellikler iyi oyuncularda oluyor bunun 60 küsurlerde baya iyi

sanchez - singo tandemi ha vışşşş

Alayim Singo’mu. Isindim buna

Club: AS Monaco

Nationality: Ivory Coast

Position: RCB, RWB, RB,

Preferred Foot: Right/Left

Height: 6’3”/190cm

Strengths: Pace, power, tackling, dribbling, strength, dynamism, passing, stamina, aerial duels

Areas for Development: weak-foot, decision-making
Age 25 degil miydi

Uzun süredir sağ stoper olarak oynaması endişe verici. Net sol stoper ve net sağ bek alsak daha iyi olurdu. Sağ bek olarak alındıysa hücumda biraz zayıf kalacak gibi

Bu paralari nasil veriyorsuz akil mantik isi degil, tamam adam iyi olabilirde bir Stoper icin bu kadar para harcamak ne biliyim sonun baslangici gibi geliyor bana, bu arkadas sol stoper oyniyamiyorsa nerde kullanacagiz bunu?

Spor klubusin ama qyni zamanda toplumsal bir orgutsun. Bulundugun yerin sosyoekonomik kosullarina saygi duyarak is yapmalisin. Bunun muhasebecilikle alakasi ne yaw? Bu kadar siğ goruslu olmayalim.

Bu paralari nasil veriyorsuz akil mantik isi degil, tamam adam iyi olabilirde bir Stoper icin bu kadar para harcamak ne biliyim sonun baslangici gibi geliyor bana, bu arkadas sol stoper oyniyamiyorsa nerde kullanacagiz bunu?
Sağ bek oynar bence daha çok.

190'lık sağ bek neymiş ya, ben bi TS'deki Meunier'i hatırlıyorum o kadar uzun bek.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle çok yönlü adamlar iyidir.
Stopere koy, oynar.
Sağ beke koy, oynar.
Sol beke koy, oynar.
Orta sahanın sağına koy, oynar.

Bir transferle birden fazla mevkiyi yedeklemiş oluyorsun.

Mesela Zaniolo'nun takımda kalmasını da en çok bu yüzden istiyorum. Sağ açık, forvet arkası, santrfor, 3 mevkiyi birden yedekliyor adam.

Böyle çok yönlü adamlar iyidir.
Stopere koy, oynar.
Sağ beke koy, oynar.
Sol beke koy, oynar.
Orta sahanın sağına koy, oynar.

Bir transferle birden fazla mevkiyi yedeklemiş oluyorsun.

Mesela Zaniolo'nun takımda kalmasını da en çok bu yüzden istiyorum. Sağ açık, forvet arkası, santrfor, 3 mevkiyi birden yedekliyor adam.
Kalede de oynuyormuş

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Wilfried Singo’nun transferi konusunda Monaco ile 30 M€ + 3 M€ bonus + sonraki satıştan pay karşılığında anlaşma sağladı. Singo ile son detaylar görüşülüyor. (RMC)

Geri
Üst Alt