Tier 1 Romano: "Galatasaray, Yaser Asprilla için Girona ile anlaştı!"

Sol ayaklı sağ kanat oyuncusu en son akla gelecek ihtiyaç idi. Sağbek almak bile daha mantıklı olurdu kanımca. Yunus' u 10 no olarak düşünüyor desek; orada çok da randımanlı olamadı. Bir 8.5-10 numara al geç be adam...

O.B. idmanı yemeden kendisinden eti benim kemiği de benim şeklinde faydalanmak lazım

1769190827637.webp

biri cop cekiyordu buna ama hadi bakalim

Girona gibi bir takımda düzenli oynayamayan adam bizde nasıl oynayabilir bilemedim.

Santrafor ya da yardımcı forvet olarak oynayabiliyor mu onu bilmek lazım.

Okay Yokuşlu bile şuan ortasaha rotasyonunda iş yapar.

Bu tarz adamları boşken almayıp nasılsa bizde yedek çok mantığıyla hareket ediyoruz sonra kadro derinliği sıkıntıya düşüyor.

Unutmamak lazım ki yerli oyuncular da çok önemli. 3-5 verip yerli oyumculari da almak lazım.

iyi iyi en azından sane-barış-yunusun çöp olduğu maçlarda alternatifimiz olur

10 numara mı bu adam
ben anlamadım tam
opsiyonlu kiralık bunu düşürebildik diye bunu aldık herhalde

Üçbeş den fazla vermemişizdir umarım zira kendisi bizim klasımızda değildir. Kasımpaşa Karagümrük Konya falan yapar

bu herif ne alaka yani? orjin 10 değil daha çok kanat oynuyor. e zaten lang ile yeterince rotasyon oluşturduk. gördüğüm kadarıyla çok ekstrasi olan bir oyuncu da değil dar alan becerisi olsun, driplingi olsun, oyun görüşü olsun üst seviye bir tarafı yok. sezon başı alınsa geniş kadro muhabbetine bir tık anlam verebilirdik. anlaşılabilir tarafı olmayan yapılmak için yapılan bir transfermiş gibi duruyor.

Bu adama baya canavar diyroolar. Bakalım ne çıkacak?

bu herif ne alaka yani? orjin 10 değil daha çok kanat oynuyor. e zaten lang ile yeterince rotasyon oluşturduk. gördüğüm kadarıyla çok ekstrasi olan bir oyuncu da değil dar alan becerisi olsun, driplingi olsun, oyun görüşü olsun üst seviye bir tarafı yok. sezon başı alınsa geniş kadro muhabbetine bir tık anlam verebilirdik. anlaşılabilir tarafı olmayan yapılmak için yapılan bir transfermiş gibi duruyor.

Barış gider galiba

Geri
Üst Alt