Tier 1 Romano: "Galatasaray, Yaser Asprilla için Girona ile anlaştı!"

Screenshot_2026-01-24-00-14-17-540_com.opera.browser.webp

Kafam çok karıştı yine reise oy vericem sanırım...

Hangi kanat bu sağ mı sol mu?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne zaman geliyor. Gelsin artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

La liga izleyen biriyle konustum tsk geciyor herif bunu nerden bulmuslar diye ..Tam bir bal yapamayan ariymis ..
Umarim gt olur

Umarım dediğin gibi olur ama Watford'da sivrilmeye başladığından beri takip ediyorum. Girona'ya çok büyük umutlarla geldi, hatta takımın transfer rekoru ama gelinen noktada son noktada aşırı eksileri var. 2013'te Bruma'nın ilk dönemki haline benziyor kanat performansı, bakalım. Destekleyeceğiz.

Şu çocuk gelir süre bulamazsa kafayı yerim valla şaşırt be okan hoca lütfen bu sefer şaşırt.

Genel olarak opsiyonları bir tık fazla buluyorum. Biz yok pahasına opsiyon koyup satamıyoruz, elin oğlu yararlanamadığı ıskarta topçulara üst fiyat çekip bize opsiyon kılıyor. Bu işin sonu nereye gider bilemedim. Bu kiralıklar umarım takımı benimser, yoksa opsiyonlarının kullanılabileceğine pek ihtimal vermiyorum.

Yavv rengim orada ulti açsa zaten bize vermezler. Risk aliyoruz. Arkada patlama olasılığı fifty fifty. Eğer kimyası tutarsa genç kanat 10 numara oynayabilen bir oyuncumuz olur.
Girona dönemini çok baz almayın inanılmaz kalas isimlerle oynadı savinho dovbyk sonrası sıkıntılı bir döneme girdiler çocuk ilk başta çok sürede bulamadı zaten, inanılmaz potansiyelli bir eleman şov yapacak gs'de bu arada lang'tan falan kat kat daha iyi kanat oyuncusu aspirilla, bekleyelim süre alsın görelim hepimiz. Niko williams tipinde bir oyuncu. Çocuğu marsilya gibi takımlarda istemiş zaten babalarının hayrına istemiyorlar. Muazzam bir transfer yaptık renkdaşlarımızın hepsi hayran olacak yeterki süre bulsun. Bu elemanı talisca vari kullanacaksın sonra arkana yaslanıp izleyeceksin.

22 yaşında fm wonderkidi hücumun her bölgesinde oynuyor siyahi daha ne olsun arkadaş. Yedekten ahmet girdikçe çıldırıyordum. Yusuf da gidiyor sayısal olarak lazımdı lang harici bir adam. 10 numara'da Okan İlkayla yunusu düşünüyor, İlkayın 8 no daki rotasyonuna yeni gelecek adamı yerleştirecek buna eminim o yüzden aldırmadı net 10 numara. O yüzden çok takılmayın şimdilik bu planı da zurna çıkarsa sezon sonu yeriz artık Okan hocamı.

Umarım dediğin gibi olur ama Watford'da sivrilmeye başladığından beri takip ediyorum. Girona'ya çok büyük umutlarla geldi, hatta takımın transfer rekoru ama gelinen noktada son noktada aşırı eksileri var. 2013'te Bruma'nın ilk dönemki haline benziyor kanat performansı, bakalım. Destekleyeceğiz.
Kiralık satın alma zorunlu yok deneyip göreceğiz

2 tane opsiyonlu kiralık kanat oyuncu hamlesi yaptık ve bunu geleceğe yönelik de mantıklı buluyorum. Hayret.

Lang ve Asprilla (tabii ki gösterdikleriyle şu ana kadar Lang önde) potansiyelli oyuncular, Lang'ı 30'a, Aspirin'i 22'ye alabiliyoruz sanırım.

Ve büyük ihtimalle sene sonu Barış takımdan ayrılacak. Eğer ikisinden biri çok iyi performans gösterirse Barış yerine transfer edilir.

Bu arada İcardi de sene sonu ayrılacak tahminim. Aspirin bir yandan yedek santrafor olarak da yer alır eğer takımda kalırsa.

Geri
Üst Alt