Tier 1 Romano: "Ismaïla Sarr, Galatasaray'a gidebilmek için Palace'a baskı yapıyor!"

Verin ulan oyuncumuzu

Bundan bizim yönetimin haberi var mı?

Olacak olan

Dursun Özbek sırf Kavukçu ve Okan’ın dediği olmasın diye orjiini sağ kanat olan kapalı savunma önü kariyerinde oynamamış Sarr’a 35-40 verecek. Ya tutarsa yapıyor.

Kim dedi bilmiyorum ama bence Fener ilgilendi bu adamı kaçırmayın diye birileri kandırıyor başkanı.

Alırsak 5-6 gol 4-5 asist yapar. Fazlası zor ligde Avrupa falan oralarda da 1-2 gol 2 yıl sonra Keita gibi bal çalıp, Arabistan’a yarı fiyatına satarız.

Leao sırf 50 diye 35’e alamadık diye kariyeri Leao’nun sol bacağı etmeyecek adama inat uğruna Galatasaray’ın taraftarının dişinden tırnağından arttırarak aldığı ürün ve biletlerin parasını çarçur edemezsin Dursun başkan.

Kimse sana akıl veren net şekilde Aziz’in adamı ve seni kandırıyor.

Aksini zaten söylemek istemiyorum bile isteye yapıyorsan 2 ay içinde taraftarın hepsi anlar ve o stadyumdan seçim kararı ile çıkmak zorunda kalırsın 2017 gibi.

O kadar emeğin var 4 yıl bir şekilde geldi 5.yi burnumuzdan getirip yine şu Aziz’e 25 yıl sonra ben geldim fısladı onlar dedirtme.

Geri
Üst Alt