Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.915
- 13.021
- 2.343
Adamlar çok hızlı koşuyor normal değil mi Sedat abiBu Afrikalıların dışında futbol oynayan yok mu? Sürekli Afrikalı futbolcuların peşinden koşuyoruz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar çok hızlı koşuyor normal değil mi Sedat abiBu Afrikalıların dışında futbol oynayan yok mu? Sürekli Afrikalı futbolcuların peşinden koşuyoruz?
Adamlar çok hızlı koşuyor normal değil mi Sedat abi
Herif seni kışkırtmak için yapıyor renktaş. He he de geç, zaten yakında Bakırköy'e yatıracaklar kendisini.
sazan.avi olabilir, fb tlisca' dan çıkıyor onlara gidiyor olabilir dikkat !!!
bu cümleden bunu anladıysan, diyecek bir şey bulamıyorum, doğrudur haklısın, nokta
yine büyük oyunu cözmüşsünHerif seni kışkırtmak için yapıyor renktaş. He he de geç, zaten yakında Bakırköy'e yatıracaklar kendisini.
Bu işler hep böyle oldu muhtemelen böyle olmayada devam edecek heis yanlış bir durum yok. Geçen sene de bir benzeri isakda yasanmisti mesela.transfer pencersinde böyle bir imaj çizmek hiç iyi bir şey değil. yanlış yapıyoruz.
Yoo senin her zaman ki halin. Bugün de radarına arkadaş denk gelmiş, ona sarmışsın.yine büyük oyunu cözmüşsün
Üstat iş yapmaz mı bizde yaw osimhen dışında gol atan topçumuz yok bize skorer bir herif lazim
kıskandın mıYoo senin her zaman ki halin. Bugün de radarına arkadaş denk gelmiş, ona sarmışsın.
He he he, ha ha ha.kıskandın mı
sana özel ilgi mi göstereyimHe he he, ha ha ha.
Aman Allah korusun.sana özel ilgi mi göstereyim
48 yaşında adamım dostum sal beni erkeklerle ilgilenmıyorumAman Allah korusun.
Konu da ilk sen alıntı yaptın ahbap.48 yaşında adamım dostum sal beni erkeklerle ilgilenmıyorum
dostum ben adamla konusurken araya girdin kıskandıgın icinKonu da ilk sen alıntı yaptın ahbap.
Kanıtın ?dostum ben adamla konusurken araya girdin kıskandıgın icin