Tier 1 Romano: "Ismaïla Sarr, Galatasaray'a gidebilmek için Palace'a baskı yapıyor!"

Herif seni kışkırtmak için yapıyor renktaş. He he de geç, zaten yakında Bakırköy'e yatıracaklar kendisini.

wala 41 yaşınmdayım, ondan çok daha eski üyeyim, ona uyup gaza da gelmem, yazdığım ortada, anladığı ortada, Allah' a şükür okuduğumu anlamakta veya söylemek istediğimi ifade etmekte bir sorun yaşamadım bu yaşıma kadar, ülkenin en büyük firmalarından birinde satış mühendisi olarak çalışıyorum. benlik sorun yok.

teşekkürler renktaş..

sazan.avi olabilir, fb tlisca' dan çıkıyor onlara gidiyor olabilir dikkat !!!

bu cümleden bunu anladıysan, diyecek bir şey bulamıyorum, doğrudur haklısın, nokta

Love You Cat GIF

Üstat iş yapmaz mı bizde yaw osimhen dışında gol atan topçumuz yok bize skorer bir herif lazim

yapabilir heis de mesela Wilf de skor yapıyodu oynadığı süreye göre ama kimse beğenmedi
iso sarr da palıstan önce marsilyada az skor yapmış
palısın oyunu ve ordaki göreviyle bağlı biraz
bizde kanat oyuncusu hem pres yapıcak hem topla paso buluşup az kaybedicek hem kapalı defansı açcak fln
iso sarr da laf yer böyle bi beklenti olursa
ama palıstaki gibi bi mevkide görev yaparsa posyona girer
matetayla iyi bi 2lilerdi mesela o açıdan osimen için de iyi olur doğru oynatmamız şartıynan

Ne kadar über topçu olsa da 40 milyon 28 yaşındaki afrikalıya basmam ben.

Bu yerine Mate Sarr, Matis Tel paketini tercih ederim aynı maliyet ve bize daha çok uyan profiller

Geri
Üst Alt