Tier 1 Romano: "Ismaïla Sarr, Galatasaray'a gidebilmek için Palace'a baskı yapıyor!"

fikrim için kantı mı söylemem gerekiyor, ne değişik adamlarsınız ya.. her konuştuğunun kanıtı var mı ?

romano, fb' nin satılmış kalemi, olabilir diye fikir söyledik. komiksiniz ya
fenere gitmezse bu adam semih ne yapacaksın?

orta yol bulunur diye düsünüyorum topcu ile anlaştıysak

kac para zam yapabilirler bizim kadar yapamazlar heralde

sözleşmeli oyuncu ise önce takımı ile görüşme yapıp, sonra oyuncuya intikal etmek daha doğru değil mi? arap'ların barış'a yaptığını yapmışız işte bal gibi. iyi bir görüntü değil bu bence.
Sen bizimkiler habersiz gene teklif yaptigini falan mi dusunuyorsun? Oyle bir imkan yok. Ilgi kagidi gonderip izin ister kulupler zaten bizde meshur bu. Sonra oyuncuya teklif yapariz, baktik oyuncu sicak bakiyor sonra kulubuyle gorusme yapariz.

Zaten bu sekilde ilerledi gorusmeler haberlere bakarsak. Sonra 30 milyon euro teklif etmisik ama adamlar az buluyor. Ortasini bulurmuyuz bence zor, galiba iki mislisini isterlermis.

Yaz oyuncuya zam ya satarlar gibi ama bence oyuncuyla anlaşırlar.
Topçu şampiyonlar ligini kafasına koymuşsa, zor anlaşırlar gibi. Zaten buradan kazanacağı maaşı düşündüğümüzde, İngiltere'deki vergileri falan da hesaba katınca, o parayı vermeleri zor.

fenere gitmezse bu adam semih ne yapacaksın?
okuduğunuzu anlamamak gibi bir sorununuz mu var ? ben gitti mi dedim, gidebilir dedim. -ebilir eki var orada, daha önce romana bu taktiği yaptı diye fikrimi söyledim.

önce bir ne yazıldığını okuyup sonra saldırın, komik duruma düşüyorsunuz..

dolayısıyla fb' ye gitse de gitmese de bir şey yapmayacağım.

madem forum burası, insanlar sizinle aynı fikirde olmayıp, fikirlerini konuşabilmeli ki kesin bir şey biliyorsam kaynağımla söylerim.

sözleşmeli oyuncu ise önce takımı ile görüşme yapıp, sonra oyuncuya intikal etmek daha doğru değil mi? arap'ların barış'a yaptığını yapmışız işte bal gibi. iyi bir görüntü değil bu bence.
Boşver.
Filmin ismi: Sarraydan Sarr Kaçırma.

Nasıl bir image üstat?
kulübü es geçip direkt oyuncu ayartmak gibi algıladım.

Sen bizimkiler habersiz gene teklif yaptigini falan mi dusunuyorsun? Oyle bir imkan yok. Ilgi kagidi gonderip izin ister kulupler zaten bizde meshur bu. Sonra oyuncuya teklif yapariz, baktik oyuncu sicak bakiyor sonra kulubuyle gorusme yapariz.

Zaten bu sekilde ilerledi gorusmeler haberlere bakarsak. Sonra 30 milyon euro teklif etmisik ama adamlar az buluyor. Ortasini bulurmuyuz bence zor, galiba iki mislisini isterlermis.
böyleyse zaten önce kulübü ile iletişime geçmiş oluyoruz ve benim açımdan sorun kalmıyor. :asd:

okuduğunuzu anlamamak gibi bir sorununuz mu var ? ben gitti mi dedim, gidebilir dedim. -ebilir eki var orada, daha önce romana bu taktiği yaptı diye fikrimi söyledim.

madem forum burası, insanlar sizinle aynı fikirde olmayıp, fikirlerini konuşabilmeli ki kesin bir şey biliyorsam kaynağımla söylerim.
Semih genç: İsmaila Sarr fenere gidecek arkadaşlar

ben böyle anladım dostum

İmaj açısından benim de çok hoşuma gitmiyor fazla maaş teklif edip aklını çelmek ama oyuncuyla görüşüyorsak ve kulüp bizi şikayet etmiyorsa demek ki öncesinde kulüpten bir izin alınmış.

Hayırlısı diyelim.

Herif seni kışkırtmak için yapıyor renktaş. He he de geç, zaten yakında Bakırköy'e yatıracaklar kendisini.

Geri
Üst Alt