fenere gitmezse bu adam semih ne yapacaksın?fikrim için kantı mı söylemem gerekiyor, ne değişik adamlarsınız ya.. her konuştuğunun kanıtı var mı ?
romano, fb' nin satılmış kalemi, olabilir diye fikir söyledik. komiksiniz ya
fenere gitmezse bu adam semih ne yapacaksın?fikrim için kantı mı söylemem gerekiyor, ne değişik adamlarsınız ya.. her konuştuğunun kanıtı var mı ?
romano, fb' nin satılmış kalemi, olabilir diye fikir söyledik. komiksiniz ya
Ya oyuncuya zam ya satarlar gibi ama bence oyuncuyla anlaşırlar.O zaman buradan dönmez muhtemelen. Oyuncu maça çıkmayacak kadar kafasına koyduysa ayrılmayı, takım da bir yerde mantıklı düşünecektir bence.
Sol oynatabilsek mükemmel.Sol açık ve forvet oynar mı heis
Sen bizimkiler habersiz gene teklif yaptigini falan mi dusunuyorsun? Oyle bir imkan yok. Ilgi kagidi gonderip izin ister kulupler zaten bizde meshur bu. Sonra oyuncuya teklif yapariz, baktik oyuncu sicak bakiyor sonra kulubuyle gorusme yapariz.sözleşmeli oyuncu ise önce takımı ile görüşme yapıp, sonra oyuncuya intikal etmek daha doğru değil mi? arap'ların barış'a yaptığını yapmışız işte bal gibi. iyi bir görüntü değil bu bence.
Nasıl bir image üstat?transfer pencersinde böyle bir imaj çizmek hiç iyi bir şey değil. yanlış yapıyoruz.
Topçu şampiyonlar ligini kafasına koymuşsa, zor anlaşırlar gibi. Zaten buradan kazanacağı maaşı düşündüğümüzde, İngiltere'deki vergileri falan da hesaba katınca, o parayı vermeleri zor.Yaz oyuncuya zam ya satarlar gibi ama bence oyuncuyla anlaşırlar.
Nasıl bir imaj? Gyokeres'te Arsenal imaj mı çizdi? Yada Liverpool ? Burada oyuncunun durumu bu. Sen teklifini yapıyorsun o gayet normal.transfer pencersinde böyle bir imaj çizmek hiç iyi bir şey değil. yanlış yapıyoruz.
okuduğunuzu anlamamak gibi bir sorununuz mu var ? ben gitti mi dedim, gidebilir dedim. -ebilir eki var orada, daha önce romana bu taktiği yaptı diye fikrimi söyledim.fenere gitmezse bu adam semih ne yapacaksın?
Boşver.sözleşmeli oyuncu ise önce takımı ile görüşme yapıp, sonra oyuncuya intikal etmek daha doğru değil mi? arap'ların barış'a yaptığını yapmışız işte bal gibi. iyi bir görüntü değil bu bence.
kulübü es geçip direkt oyuncu ayartmak gibi algıladım.Nasıl bir image üstat?
böyleyse zaten önce kulübü ile iletişime geçmiş oluyoruz ve benim açımdan sorun kalmıyor.Sen bizimkiler habersiz gene teklif yaptigini falan mi dusunuyorsun? Oyle bir imkan yok. Ilgi kagidi gonderip izin ister kulupler zaten bizde meshur bu. Sonra oyuncuya teklif yapariz, baktik oyuncu sicak bakiyor sonra kulubuyle gorusme yapariz.
Zaten bu sekilde ilerledi gorusmeler haberlere bakarsak. Sonra 30 milyon euro teklif etmisik ama adamlar az buluyor. Ortasini bulurmuyuz bence zor, galiba iki mislisini isterlermis.

Semih genç: İsmaila Sarr fenere gidecek arkadaşlarokuduğunuzu anlamamak gibi bir sorununuz mu var ? ben gitti mi dedim, gidebilir dedim. -ebilir eki var orada, daha önce romana bu taktiği yaptı diye fikrimi söyledim.
önce bir ne yazıldığını okuyup sonra saldırın, komik duruma düşüyorsunuz..
dolayısıyla fb' ye gitse de gitmese de bir şey yapmayacağım.
madem forum burası, insanlar sizinle aynı fikirde olmayıp, fikirlerini konuşabilmeli ki kesin bir şey biliyorsam kaynağımla söylerim.
Bos yapiyorkontenjan için cıkıyorlar bişey diyorsan ardını doldur var mı kanıtın
mantıklı.kontenjan için cıkıyorlar bişey diyorsan ardını doldur var mı kanıtın
Herif seni kışkırtmak için yapıyor renktaş. He he de geç, zaten yakında Bakırköy'e yatıracaklar kendisini.okuduğunuzu anlamamak gibi bir sorununuz mu var ? ben gitti mi dedim, gidebilir dedim. -ebilir eki var orada, daha önce romana bu taktiği yaptı diye fikrimi söyledim.
önce bir ne yazıldığını okuyup sonra saldırın, komik duruma düşüyorsunuz..
dolayısıyla fb' ye gitse de gitmese de bir şey yapmayacağım.
madem forum burası, insanlar sizinle aynı fikirde olmayıp, fikirlerini konuşabilmeli ki kesin bir şey biliyorsam kaynağımla söylerim.
sazan.avi olabilir, fb tlisca' dan çıkıyor onlara gidiyor olabilir dikkat !!!Semih genç: İsmaila Sarr fenere gidecek arkadaşlar
ben böyle anladım dostum