Romano: "Rabiot, Galatasaray’a gitmek istemiyor"

Kubat Tokmakçı abimizin bunun anasıyla yakınen ilgilenmesi gerekiyor

Duymak istediğimiz şeyleri söylemiyor diye fabrizio'ya kızan bir güruh oluştu burada. Yönetim düzgün yönetim olsa bir şeyler başarsalar adamda girerdi haberi. Realist insanlara katlanamıyoruz son transfer günü kolpa sıkmayan tek bir galatasaray'lı yorumcu olmadı tek bir tane bile görmedim ugur'dan haluğuna kadar atıp tuttular. Ben bundan sonra bir bu adam bir de di Marzio ikisinin ağzından başka hiç bir yere bakmam

Ne kadar aptalca birşey yaptığımız şuradan belli ''yüksek maaş talebi olanı haziran temmuz veya ağustosun başına kadar beklersin olmazsa salarsın.Herif tüm tahtalar kapandığı halde burnu havada hala 10m euro istiyor:D

Duymak istediğimiz şeyleri söylemiyor diye fabrizio'ya kızan bir güruh oluştu burada. Yönetim düzgün yönetim olsa bir şeyler başarsalar adamda girerdi haberi. Realist insanlara katlanamıyoruz son transfer günü kolpa sıkmayan tek bir galatasaray'lı yorumcu olmadı tek bir tane bile görmedim ugur'dan haluğuna kadar atıp tuttular. Ben bundan sonra bir bu adam bir de di Marzio ikisinin ağzından başka hiç bir yere bakmam
Osimhen haberini girmemek için kırk takla attı adam. Girdiği haber de 4 ay sonra ayrılacak madde koyuldu falan tarzıydi. Sonra sildi o 4 ay twetlerini. Tepki alması normal bu yaz.

Alinti yapamayacak kadar yuregin yoksa ortaya kuru sıkı atmayacaksın. Güruh ne demek bilir misin?

Biliyorsan senden ala güruh var mı?

Bak bakalım romanonun haberlerine bir tane buna benzer haberi var mı?

gelme lan gelme dana

Alinti yapamayacak kadar yuregin yoksa ortaya kuru sıkı atmayacaksın. Güruh ne demek bilir misin?

Biliyorsan senden ala güruh var mı?

Bak bakalım romanonun haberlerine bir tane buna benzer haberi var mı?
Cevap verebileceğim bir profil değilsin, boş teneke. Ceza sayına bak. Sence kaale alınabilecek bir profil misin ?

Sara ile ilgili tek haber yapmadı. Medina ile ilgili haber yapıyor.
Osimhen hakkında neredeyse iş bitince haber yaptı, hatta onlarda da olumsuz yazdı ilk etapta, Ocak falan yazdı, sildi sonra.
Bugün Amrabat haberi yapmış, Simeone defalarca aramış, Mourinho Amrabat'ı ikna etmiş bilmem ne. Fb 5 milyon euro maaş verdi, Madrid zorunlu madde koymadı ve transfer o yüzden olmadı, haberin aslı bu ama romantize etmiş şu haberi bile.

Rabiot konusunda haklı olabilirsin fakat sorun realist olması değil, bu sezon Fabrizio'nun haberleri veriş tarzı Sabun'dan farksız.

Bu arada güruh gerçekten hoş bir kelime olmamış.

Sara ile ilgili tek haber yapmadı. Medina ile ilgili haber yapıyor.
Osimhen hakkında neredeyse iş bitince haber yaptı, Ocak falan yazdı, sildi sonra.
Bugün Amrabat haberi yapmış, Simeone defalarca aramış, Mourinho Amrabat'ı ikna etmiş bilmem ne. Fb 5 milyon euro maaş verdi, Madrid zorunlu madde koymadı ve transfer o yüzden olmadı, haberin aslı bu ama romantize etmiş şu haberi bile.

Rabiot konusunda haklı olabilirsin fakat sorun realist olması değil, bu sezon Fabrizio'nun haberleri veriş tarzı Sabun'dan farksız.
Üstat işler iyi gitmediği dönem böyle bir ruh haline bürünüyoruz bence tamamen komplo geliyor bana, mesala yukarıda adam bak bakalım aynı şekilde haberi hiç var mı demiş "Fabrizio Romano doesn't want to go twitter" sadece şunu bile google'de aratınca naz yapan istemeyen bir sürü oyuncunun haberini vermiş adam. En azından söylediklerinin bir doğruluk payı var bizim yorumcular bizi 2 gün önce oyalamamış olsa belki taraftar ses çıkaracaktı transfer yapılacaktı, her biri paralı hesap bu arada bir şekilde besleniyorlar yönetim tarafından 40 milyon taraftarı uyuta uyuta zaman geçirttirdiler şahsen onları dinlemektense romano'yu dinlerim daha iyi.

Güruh'u topluluk olarak kullandım aslında özür dilerim Edit açık olsa düzeltecektim.

Son düzenleme:
Büyük aptallik

Temmuz veya agustos ayinda 6-7 milyon’a gelseydi tamam

Ama bu saatten sonra asla getirmem

Gelmek istemeyen adamı ısrarla getirmeye uğraşırsan götünü avuçlar geri dönersin.

Yav bu yüz paralık tenekeyi adam ettiniz başımıza. Topçu desen topçuluğu beş para etmez, adam desen kendi kararlarını vermekten aciz.

Galatasaray'ın transfer stratejisi belli olmalı. İlk teklif anında gelmek istemeyen adama, ikinci teklifi yapmayacaksın. Galatasaray, kimseyi gelmek için ikna etmen gereken bir yer değildir. Koşa koşa gelen gelsin. Naz edene ikna adına bir kuruş fazla teklif yapılmamalı.

Fransa'nın sıradan bir topçusunu başımıza Luka Modric yaptılar. Hani çok büyük futbolcuysa nerede istediği takımlardan teklif? Niye kimse yüzüne bakıp da teklif yapmıyor?

Hak ettiği maaş yıllık 3-4 milyon euro'dan 1 kuruş fazla olmayan bir adam.

Üstat işler iyi gitmediği dönem böyle bir ruh haline bürünüyoruz bence tamamen komplo geliyor bana, mesala yukarıda adam bak bakalım aynı şekilde haberi hiç var mı demiş "Fabrizio Romano doesn't want to go twitter" sadece şunu bile google'de aratınca naz yapan istemeyen bir sürü oyuncunun haberini vermiş adam. En azından söylediklerinin bir doğruluk payı var bizim yorumcular bizi 2 gün önce oyalamamış olsa her biri paralı hesap bu arada bir şekilde besleniyorlar yönetim tarafından 40 milyon taraftarı uyuta uyuta zaman geçirttirdiler şahsen onları dinlemektense romano'yu dinlerim daha iyi.
Fabrizio hala Tier 1. Buna itiraz eden yok fakat neden tepki yediğini bence tam anlayamıyorsun. Bizim muhabirleri ciddiye alan yok zaten, geç onları. Fabrizio'yun verdiği haberler doğru değil, yalan atıyor diye değil, girdiği haberlerin veriliş tarzında bir tuhaflık durumu söz konusu bu dönem.

Bu dönem bizimle ilgili attığı tweetleri geç, Fb için attığı tweetleri süzgeçten geçirince bile millet doğal olarak para yiyor diye düşünebilir.

Bak Amrabat haberlerine göz at, tamamiyle parayı veren düdüğü çalar transferiyken, Fabrizio bunu bile başarı hikayesi gibi anlatmış.

Fabrizio hala Tier 1. Buna itiraz eden yok fakat neden tepki yediğini bence tam anlayamıyorsun. Bizim muhabirleri ciddiye alan yok zaten, geç onları. Fabrizio'yun verdiği haberler doğru değil, yalan atıyor diye değil, girdiği haberlerin veriliş tarzında bir tuhaflık durumu söz konusu bu dönem.

Bu dönem bizimle ilgili attığı tweetleri geç, Fb için attığı tweetleri süzgeçten geçirince bile millet doğal olarak para yiyor diye düşünebilir.

Bak Amrabat haberlerine göz at, tamamiyle parayı veren düdüğü çalar transferiyken, Fabrizio bunu bile başarı hikayesi gibi anlatmış.
Menajerlerin cebine para sıkıştırmıştır malum camia ne olacak. Geçtiğimiz yaz feci kudurdular Fabrizio yüzünden.

Geri
Üst Alt