Sahin Ozkan
Sarı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 386
- 190
- 1.003
Biz bunu alsak bile cok problem yasariz, en iyisi baska isimlere yönelmek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen haberini girmemek için kırk takla attı adam. Girdiği haber de 4 ay sonra ayrılacak madde koyuldu falan tarzıydi. Sonra sildi o 4 ay twetlerini. Tepki alması normal bu yaz.Duymak istediğimiz şeyleri söylemiyor diye fabrizio'ya kızan bir güruh oluştu burada. Yönetim düzgün yönetim olsa bir şeyler başarsalar adamda girerdi haberi. Realist insanlara katlanamıyoruz son transfer günü kolpa sıkmayan tek bir galatasaray'lı yorumcu olmadı tek bir tane bile görmedim ugur'dan haluğuna kadar atıp tuttular. Ben bundan sonra bir bu adam bir de di Marzio ikisinin ağzından başka hiç bir yere bakmam
Alinti yapamayacak kadar yuregin yoksa ortaya kuru sıkı atmayacaksın. Güruh ne demek bilir misin?Duymak istediğimiz şeyleri söylemiyor diye fabrizio'ya kızan bir güruh oluştu burada. Yönetim düzgün yönetim olsa bir şeyler başarsalar adamda girerdi haberi. Realist insanlara katlanamıyoruz son transfer günü kolpa sıkmayan tek bir galatasaray'lı yorumcu olmadı tek bir tane bile görmedim ugur'dan haluğuna kadar atıp tuttular. Ben bundan sonra bir bu adam bir de di Marzio ikisinin ağzından başka hiç bir yere bakmam
Cevap verebileceğim bir profil değilsin, boş teneke. Ceza sayına bak. Sence kaale alınabilecek bir profil misin ?Alinti yapamayacak kadar yuregin yoksa ortaya kuru sıkı atmayacaksın. Güruh ne demek bilir misin?
Biliyorsan senden ala güruh var mı?
Bak bakalım romanonun haberlerine bir tane buna benzer haberi var mı?
Duymak istediğimiz şeyleri söylemiyor diye fabrizio'ya kızan bir güruh oluştu burada. Yönetim düzgün yönetim olsa bir şeyler başarsalar adamda girerdi haberi. Realist insanlara katlanamıyoruz son transfer günü kolpa sıkmayan tek bir galatasaray'lı yorumcu olmadı tek bir tane bile görmedim ugur'dan haluğuna kadar atıp tuttular. Ben bundan sonra bir bu adam bir de di Marzio ikisinin ağzından başka hiç bir yere bakmam
Üstat işler iyi gitmediği dönem böyle bir ruh haline bürünüyoruz bence tamamen komplo geliyor bana, mesala yukarıda adam bak bakalım aynı şekilde haberi hiç var mı demiş "Fabrizio Romano doesn't want to go twitter" sadece şunu bile google'de aratınca naz yapan istemeyen bir sürü oyuncunun haberini vermiş adam. En azından söylediklerinin bir doğruluk payı var bizim yorumcular bizi 2 gün önce oyalamamış olsa belki taraftar ses çıkaracaktı transfer yapılacaktı, her biri paralı hesap bu arada bir şekilde besleniyorlar yönetim tarafından 40 milyon taraftarı uyuta uyuta zaman geçirttirdiler şahsen onları dinlemektense romano'yu dinlerim daha iyi.Sara ile ilgili tek haber yapmadı. Medina ile ilgili haber yapıyor.
Osimhen hakkında neredeyse iş bitince haber yaptı, Ocak falan yazdı, sildi sonra.
Bugün Amrabat haberi yapmış, Simeone defalarca aramış, Mourinho Amrabat'ı ikna etmiş bilmem ne. Fb 5 milyon euro maaş verdi, Madrid zorunlu madde koymadı ve transfer o yüzden olmadı, haberin aslı bu ama romantize etmiş şu haberi bile.
Rabiot konusunda haklı olabilirsin fakat sorun realist olması değil, bu sezon Fabrizio'nun haberleri veriş tarzı Sabun'dan farksız.
Fabrizio hala Tier 1. Buna itiraz eden yok fakat neden tepki yediğini bence tam anlayamıyorsun. Bizim muhabirleri ciddiye alan yok zaten, geç onları. Fabrizio'yun verdiği haberler doğru değil, yalan atıyor diye değil, girdiği haberlerin veriliş tarzında bir tuhaflık durumu söz konusu bu dönem.Üstat işler iyi gitmediği dönem böyle bir ruh haline bürünüyoruz bence tamamen komplo geliyor bana, mesala yukarıda adam bak bakalım aynı şekilde haberi hiç var mı demiş "Fabrizio Romano doesn't want to go twitter" sadece şunu bile google'de aratınca naz yapan istemeyen bir sürü oyuncunun haberini vermiş adam. En azından söylediklerinin bir doğruluk payı var bizim yorumcular bizi 2 gün önce oyalamamış olsa her biri paralı hesap bu arada bir şekilde besleniyorlar yönetim tarafından 40 milyon taraftarı uyuta uyuta zaman geçirttirdiler şahsen onları dinlemektense romano'yu dinlerim daha iyi.
Menajerlerin cebine para sıkıştırmıştır malum camia ne olacak. Geçtiğimiz yaz feci kudurdular Fabrizio yüzünden.Fabrizio hala Tier 1. Buna itiraz eden yok fakat neden tepki yediğini bence tam anlayamıyorsun. Bizim muhabirleri ciddiye alan yok zaten, geç onları. Fabrizio'yun verdiği haberler doğru değil, yalan atıyor diye değil, girdiği haberlerin veriliş tarzında bir tuhaflık durumu söz konusu bu dönem.
Bu dönem bizimle ilgili attığı tweetleri geç, Fb için attığı tweetleri süzgeçten geçirince bile millet doğal olarak para yiyor diye düşünebilir.
Bak Amrabat haberlerine göz at, tamamiyle parayı veren düdüğü çalar transferiyken, Fabrizio bunu bile başarı hikayesi gibi anlatmış.