Romano: "Rabiot, Galatasaray’a gitmek istemiyor"

Şu an takımlarında forma giyemeyecek, kiralık gidecek, kadro dışı kalmış bin tane orta saha vardır. Neyin ısrarı bu Rabiot? Gelmiyorsa gelmesin salın

Burada ciddi bir sorunsal var. Ya romano denen dallama, yada bizim yönetim yalancı.
Romano aldı talimatı ve zaten karışık olan yönetimi dahada karıştırmak için böyle bir haber yaptı...
Yada yönetim medya aracılığı ile bizi uyuttu bi güzel...
Hangisi acaba??
Elimde iki argüman var.
Yönetim apar topar oyuncu gönderdi. Özellikle Sergio gidişi direk yer açmak istiyorlar gibiydi.
Oshimen videosunda Fransız bayrağı renklerinde horozlu başlık vardı. Bu sebeple sanki yönetim cidden uğraşmıs Rabiot u almak için.
Ama bu argümanıda şu çürütüyor. Bilerek yaptılar o horoz başlığını sırf uğraşıyoruz diye göstermek için çünkü hiçbir zaman kesinleşmeden yapmazdı bizimkiler böyle şeyler. Bide saçma fesihlere bahane oldu.
Hadi ayıkla sapla samanı şimdi

Son düzenleme:
Burada ciddi bir sorunsal var. Ya romano denen dallama, yada bizim yönetim yalancı.
Romano aldı talimatı ve zaten karışık olan yönetimi dahada karıştırmak için böyle bir haber yaptı...
Yada yönetim medya aracılığı ile bizi uyuttu bi güzel...
Hangisi acaba??
Elimde iki argüman var.
Yönetim apar topar oyuncu gönderdi. Özellikle Sergio gidişi direk yer açmak istiyorlar gibiydi.
Oshimen videosunda Fransız bayrağı renklerinde horozlu başlık vardı. Bu sebeple sanki yönetim cidden uğraşmıs Rabiot u almak için.
Ama bu argümanıda şu çürütüyor. Bilerek yaptılar o horoz başlığını sırf uğraşıyoruz diye göstermek için çünkü hiçbir zaman kesinleşmeden yapmazdı bizimkiler böyle şeyler. Bide saçma fesihlere bahane oldu.
Hadi ayıkla sapla samanı şimdi
Video da gönderme yapmış olsaydık ertesi gün gelirdi o transfer o yüzden osimhen transferinde bir gönderme yapılmadı başka transfere dair. Orada osimhen'in transfer sürecine bir gönderme var isteyen kulüplerin alamamasına dair.

Kim bu? Dünyada baska orta sahami kalmadi? Maasi düsük desen degil, genc bir oyuncu desen oda yok, inanilmaz bir futbolcumu oda degil, peki bu herife bu teklifleri yapuyoruz? Hoca ve yönetim okadar kolaya kacmayin be, gidin basja bir oyuncu bulun

Bizim her transferin Ocakta çıkış maddesi var diye haber yapacak herhalde hıyar

Ama dursun karaborsa olayını yatıştırmak için hala peşinde koşuyor bunun

Iste bu yüzden rabiot gelmeli yaa

Karakteri ayni oliveira gibi tek fark anası daha güzell

Nooldu Nooldu
Nereye gittin
Otur annenin dizinin dibinde
O sana mama versin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rabiot

Moderatör tarafında düzenlendi:
Transfer sürecini Candan Erçetin yönetseydi Rabyo ve ANASINI ikna ederdi.
Hoşgeldin rabiot, sefalar getirdin.. ya gelmeseydin yetisemeseydin, seni bulamasaydik, ne yapardık, yalnız kalırdı Lucas, yanlış yapardı lucas

Sen ana kuzusun olum, buraya gelemezsin sıkar biraz diyerek ikna etmeyi deneyebilirdik

Geri
Üst Alt