- 24 Mayıs 2009
- 18.463
- 19.908
- 2.273
Şu an takımlarında forma giyemeyecek, kiralık gidecek, kadro dışı kalmış bin tane orta saha vardır. Neyin ısrarı bu Rabiot? Gelmiyorsa gelmesin salın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun rabiot ile bir alakası yokmuş.Oshimen videosunda Fransız bayrağı renklerinde horozlu başlık vardı.
Video da gönderme yapmış olsaydık ertesi gün gelirdi o transfer o yüzden osimhen transferinde bir gönderme yapılmadı başka transfere dair. Orada osimhen'in transfer sürecine bir gönderme var isteyen kulüplerin alamamasına dair.Burada ciddi bir sorunsal var. Ya romano denen dallama, yada bizim yönetim yalancı.
Romano aldı talimatı ve zaten karışık olan yönetimi dahada karıştırmak için böyle bir haber yaptı...
Yada yönetim medya aracılığı ile bizi uyuttu bi güzel...
Hangisi acaba??
Elimde iki argüman var.
Yönetim apar topar oyuncu gönderdi. Özellikle Sergio gidişi direk yer açmak istiyorlar gibiydi.
Oshimen videosunda Fransız bayrağı renklerinde horozlu başlık vardı. Bu sebeple sanki yönetim cidden uğraşmıs Rabiot u almak için.
Ama bu argümanıda şu çürütüyor. Bilerek yaptılar o horoz başlığını sırf uğraşıyoruz diye göstermek için çünkü hiçbir zaman kesinleşmeden yapmazdı bizimkiler böyle şeyler. Bide saçma fesihlere bahane oldu.
Hadi ayıkla sapla samanı şimdi
Hoşgeldin rabiot, sefalar getirdin.. ya gelmeseydin yetisemeseydin, seni bulamasaydik, ne yapardık, yalnız kalırdı Lucas, yanlış yapardı lucasTransfer sürecini Candan Erçetin yönetseydi Rabyo ve ANASINI ikna ederdi.
Niye haha attın rtş Arsenal yazıma. Dün yazmıştı Arsenal sayfaları.Hoşgeldin rabiot, sefalar getirdin.. ya gelmeseydin yetisemeseydin, seni bulamasaydik, ne yapardık, yalnız kalırdı Lucas, yanlış yapardı lucas
Tüm negatif haberlere gülüyorum artık, senlik değil Cengiz renktasim. Sağlı sollu milyon tane red yiyoruz, üzülme evresini geçip gülme evresine geldimNiye haha attın rtş Arsenal yazıma. Dün yazmıştı Arsenal sayfaları.