GSCimbom
Tier 1 Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!"
Alper Altun

Tier 1Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!" Sayfa 24

Alper Altun ·

Cevap
983
Okunma
34,3K
Sayfa
24/50
Galatasaray, Rafael Leao için yaklaşık 50M€'luk teklif sunmaya hazır olduğunu Milan'a iletti! (Matteo Moretto)

1787763300848.webp

Tarihin en büyük kazığı olur zerre istemiyorum. Ne yapacak bu gamsız CL de bize yarı final mi yapacak, 50 alıp 100e mi satacağız ne katacak bu arkadaş bize açıklasın isteyenler çok merak ediyorum

Üstelik geniş alan oyuncusu. Tek artısı iyi orta keser Osimhene başka hiçbir şey yok değerli bize vereceği

Tarihin en büyük kazığı olur zerre istemiyorum. Ne yapacak bu gamsız CL de bize yarı final mi yapacak, 50 alıp 100e mi satacağız ne katacak bu arkadaş bize açıklasın isteyenler çok merak ediyorum

Üstelik geniş alan oyuncusu. Tek artısı iyi orta keser Osimhene başka hiçbir şey yok değerli bize vereceği

Fenerlilere koyduk mu diyecegiz, yazin da şampiyonluk kutlayacağız Ulaşım takma bu kadar kafaya.

sarr icinde bunları yazıyordunuz kime inancaz biz?

Geri
Üst Alt