Mesala.kac etmeli Leao?
ucukokwu denen elemanla kiyasla leao 100 milyon eder en az
Mesala.kac etmeli Leao?
45 Leao için transfer piyasasına göre gayet orta fiyat, yani 20-25'lere alamazsın. 10 maç oynayan herhangi bir adam için 30-40'dan kapı aciyorlarucukokwu denen elemanla kiyasla leao 100 milyon eder en az
taraftar laf etmesin bi zahmet o kadar istedilerBekleneni veremezse Singo transferinden de daha rezil bir durum olacak bence.
Tarihin en büyük kazığı olur zerre istemiyorum. Ne yapacak bu gamsız CL de bize yarı final mi yapacak, 50 alıp 100e mi satacağız ne katacak bu arkadaş bize açıklasın isteyenler çok merak ediyorum
Üstelik geniş alan oyuncusu. Tek artısı iyi orta keser Osimhene başka hiçbir şey yok değerli bize vereceği
Vallaha mı lan bilmiyordukMatteo Moretto: “Galatasaray, Rafael Leao ile kişisel şartlarda anlaşma sağladı.”
sarr icinde bunları yazıyordunuz kime inancaz biz?Tarihin en büyük kazığı olur zerre istemiyorum. Ne yapacak bu gamsız CL de bize yarı final mi yapacak, 50 alıp 100e mi satacağız ne katacak bu arkadaş bize açıklasın isteyenler çok merak ediyorum
Üstelik geniş alan oyuncusu. Tek artısı iyi orta keser Osimhene başka hiçbir şey yok değerli bize vereceği