Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
Vay be Leao
Dimdik valla tüylerim
Okan ile imkansız boşuna 10 numara 10 numara deyip durmadı, Batrakov alındı o yüzden o profle yakın bir oyuncu olduğu için.@Alper Altun Leao için 4-3-3'e döner miyiz abi
en azından ligde
Orta saha almazlarsa biz bitmisiz osman kardesCamiamıza hayırlı olsun tek eksiğimiz leao reizdi
Hayrlı olsun
Yunus şuan barış’ın önünde bakalım sağ tarafı nasıl halledicek hoca.Leao sola gelecek..Hoca da Barışı yememek için Saneyi yiyecek..
Bu olayı Hoca iyi çözerse manyak bir şey olur...Leao sola gelecek..Hoca da Barışı yememek için Saneyi yiyecek..
Bizim forumun üyeleri gerçekten anlaşılmaz bir duruma geldi. Kimse 50 milyon verilmesini istemez tamam ama sanki aldığımız adam Tarık Çamdal gibi davranıyorsunuz. Ahmed Kutucu bile 6 milyona alındı ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Onu da geçtim şu saatten sonra Leao’yu almayan yönetim kimi getirecek sizce? Hadi getirdi onu kaç milyona alacak? Veya daha az fiyata daha etkili kimi alabilir onu da söyleyin bilelim? Sarr’ı bile 60 milyona bırakmıyor adamlar ne olmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. Kimse bu maliyetlere olmasını istemez ve cidden büyük kumar ama şu aşamada başka şansımız yok.
Leao geliyor diye üzülecek halimiz yok elbet ama, özellikle bu dönemi taraftara çok sancılı geçirttiler. Takımı ayağa kaldıracak daha fazla etken/ler olması lazım. Ciddi proje kulüplerinin bu saatten sonra Leao üzerinden bir takım inşa etmek istemesi baya zor. Yüksek maaş, İstanbul, Osimhen ve UCL etkisi oyuncuyu ikna etmeye gayet yeter.
Sana bu forumda saygı duyuyorum her daimLeao geliyor diye üzülecek halimiz yok elbet ama, özellikle bu dönemi taraftara çok sancılı geçirttiler. Takımı ayağa kaldıracak daha fazla etken/ler olması lazım. Ciddi proje kulüplerinin bu saatten sonra Leao üzerinden bir takım inşa etmek istemesi baya zor. Yüksek maaş, İstanbul, Osimhen ve UCL etkisi oyuncuyu ikna etmeye gayet yeter.