Kardeş bir daha gelme lütfenDemek benim gibi bir almancının Türkiye topraklarını terk etmesini bekledi bu transfer. Uçak Alamanyaya indi transfer tamam
Böyle olunca söylenti ile resmi açıklama aynı başlığa düşüyor sağlıklı değil. En azından kesinleştikten sonra yeni konu açılması lazım. Herkes her gün foruma girmiyor sadece büyük bir haberde girende var, taze habere bir giriyor önünde 1 ay önceki yorumKonu birlestirme olmadi, ne anlatmaya calisiyorsun anlamadim veya tam olarak neden memnun degilsin?
Ayni konu hakkinda surekli yeni baslik acmaktan kaciniyoruz. Cunku bu hem gereksiz oluyor hem de ayni konuyla ilgili bircok farkli baslıgın olusmasına neden olabiliyor. Bunun yerine, onemli gelismeleri ilk mesaja ekleyerek bilgileri mumkun oldugunca tek bir baslik altinda toplamaya calisiyoruz. Boylece konu daha duzenli ve anlasılır oluyor, herkes de sureci daha kolay takip edebiliyor. Ilk mesaja bakman yeterli ya da sayfalari tek tek okuyacaksin iste. Okumak iyidir.
Sen bence konuyu anlamadin, ne alaka resmi ile soylenti , koskoca Romano veya diger muhabirlerin ismi geciyor gormuyor musun?Böyle olunca söylenti ile resmi açıklama aynı başlığa düşüyor sağlıklı değil. En azından kesinleştikten sonra yeni konu açılması lazım. Herkes her gün foruma girmiyor sadece büyük bir haberde girende var, taze habere bir giriyor önünde 1 ay önceki yorum
Bence sen anlamadın. Here we go diye giriyorsun ilk mesajlara bakayım diye sf:1’e gidiyorsun ilk mesaj mayıstaSen bence konuyu anlamadin, ne alaka resmi ile soylenti , koskoca Romano veya diger muhabirlerin ismi geciyor gormuyor musun?
Kac senedir forumdasin resmi aciklama ile Tier listesine gore acilan konulari ayirt edemiyor musun? Resmi aciklama oldugunda zaten ap ayri bir konu aciliyor.
Anlattim ya sana usteki mesajda, tekrar bir oku sen benim mesajimi.
Burak sana anlatamiyorum. Isine gelmiyorsa yapacagim bir sey yok cunku boyle kabul edeceksin ama yine ben suraya atiyorum ilk mesaji, bir tikla ve bak bakalim ne yaziyormus orada. (asagi dogru scroll yapmayi da unutma, onu da soylim bari)Bence sen anlamadın. Here we go diye giriyorsun ilk mesajlara bakayım diye sf:1’e gidiyorsun ilk mesaj mayısta
Zaten sevilmiyoruz ülkede üstelik çıkış yapınca transfer geliyor...Kardeş bir daha gelme lütfen