GSCimbom
Tier 1 Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!"
Alper Altun

Tier 1Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!" Sayfa 49

Alper Altun ·

Cevap
983
Okunma
34,3K
Sayfa
49/50
ne kullanılabileceğini ne de kendisinin tutunmak için çaba göstereceğini sanmıyorum. seçtiği şl maçlarında azıcık kendini gösterir belki başka da beklentim yok. hiç hoşuma giden 1 iş değil ama bari bu kez bize hayır getirsin diyelim.

Konu birlestirme olmadi, ne anlatmaya calisiyorsun anlamadim veya tam olarak neden memnun degilsin?

Ayni konu hakkinda surekli yeni baslik acmaktan kaciniyoruz. Cunku bu hem gereksiz oluyor hem de ayni konuyla ilgili bircok farkli baslıgın olusmasına neden olabiliyor. Bunun yerine, onemli gelismeleri ilk mesaja ekleyerek bilgileri mumkun oldugunca tek bir baslik altinda toplamaya calisiyoruz. Boylece konu daha duzenli ve anlasılır oluyor, herkes de sureci daha kolay takip edebiliyor. Ilk mesaja bakman yeterli ya da sayfalari tek tek okuyacaksin iste. Okumak iyidir.
Böyle olunca söylenti ile resmi açıklama aynı başlığa düşüyor sağlıklı değil. En azından kesinleştikten sonra yeni konu açılması lazım. Herkes her gün foruma girmiyor sadece büyük bir haberde girende var, taze habere bir giriyor önünde 1 ay önceki yorum

Böyle olunca söylenti ile resmi açıklama aynı başlığa düşüyor sağlıklı değil. En azından kesinleştikten sonra yeni konu açılması lazım. Herkes her gün foruma girmiyor sadece büyük bir haberde girende var, taze habere bir giriyor önünde 1 ay önceki yorum
Sen bence konuyu anlamadin, ne alaka resmi ile soylenti , koskoca Romano veya diger muhabirlerin ismi geciyor gormuyor musun?

Kac senedir forumdasin resmi aciklama ile Tier listesine gore acilan konulari ayirt edemiyor musun? Resmi aciklama oldugunda zaten ap ayri bir konu aciliyor.

Anlattim ya sana usteki mesajda, tekrar bir oku sen benim mesajimi.

Sen bence konuyu anlamadin, ne alaka resmi ile soylenti , koskoca Romano veya diger muhabirlerin ismi geciyor gormuyor musun?

Kac senedir forumdasin resmi aciklama ile Tier listesine gore acilan konulari ayirt edemiyor musun? Resmi aciklama oldugunda zaten ap ayri bir konu aciliyor.

Anlattim ya sana usteki mesajda, tekrar bir oku sen benim mesajimi.
Bence sen anlamadın. Here we go diye giriyorsun ilk mesajlara bakayım diye sf:1’e gidiyorsun ilk mesaj mayısta

Bence sen anlamadın. Here we go diye giriyorsun ilk mesajlara bakayım diye sf:1’e gidiyorsun ilk mesaj mayısta
Burak sana anlatamiyorum. Isine gelmiyorsa yapacagim bir sey yok cunku boyle kabul edeceksin ama yine ben suraya atiyorum ilk mesaji, bir tikla ve bak bakalim ne yaziyormus orada. (asagi dogru scroll yapmayi da unutma, onu da soylim bari)

Galatasaray'ın UCL'deki rakibi Sporting, Rafael Leao'nun transferi nedeniyle sarı-kırmızıların Milan'a ödeyeceği bonservis üzerinden €1.3M dayanışma payı alacak. (Record)

Neye burun kıvrıldığını anlamıyorum.

Düşüşte olmasa sana zaten gelmez. Geçen sene ocaktan sonra tam anlamıyla düştü diyebiliriz.

Sneijder geldiğinde 6 aydır neredeyse topa dokunmamıştı yahu. Icardi geldiğinde çakılmıştı. Aksi halde sana gelmezler zaten. Önemli olan buradan tekrar çıkışa geçirip kullanabilecek misin?

Uğur Karakullukçu denen futboldan anlamayan youtuberı izleyip gaza gelenler çok.

Geri