GSCimbom
Tier 1 Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!"
Alper Altun

Tier 1Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!" Sayfa 10

Alper Altun ·

Cevap
983
Okunma
34,3K
Sayfa
10/50
30 taksit verelim 40’a belki razı olurlar çabaları bunlar bilirim.

Günün sonunda 45’e alacağız 3 taksit alırsak ama 30’dan kapı açalım diyorlar.

Bu arada Milan da bugün 45 1 yılda 3 taksite bırakır.

Bu adami bir tek ben mi istemiyorum. Biz de basarili olma ihtimalini cok dusuk goruyorum. Futbolu kafada bitirmis hangi oyuncuyu dondurduk ki ? Icardi demeyin icardi zaten psg den ilk geldigi sene iyiydi sonrasi cokus zaten.

Leao gelirse sakatlık yorgunluk ceza vs olmadığı sürece 4-4-2 kırması bi 4-2-3-1 izleriz

Sane Leao Barış
——Osimhen

Böyle olur

Sen böyle bi hücum hattı kuruyorsan senin orta sahan genç Lemina ve Pap Gueye olmalı

Torreira’nın canı çıkar burada. Sara da tüm sezon oynayamaz

leao-atalanta-rafa-leao.gif
mauro-icardi-mauro.gif

Kim var kanatta ? barışın cezalı, yorgun ya da sakat olduğu dönemde eren elmalı mı izlemek istiyorsunuz sol önde ?
Arkadaşım ben kanat lazım değil mi diyorum, çok daha öncelikli başka mevkiler var diyorum. 2003 öncesi tek transfer yapabileceksin. 2 tane genç alabilirsin mevcut durumda. İlk önceliğimiz Leao değil önce ilk 11 i tamamlayalım diyorum. Ayrıca satılacak oyuncular var deniliyor bunlarıda hesaplamak gerekiyor ama ben gidişattan hiç umutlu değilim.

Genel olarak konuştuğum arkadaşlarım da sürekli bitik adam, elimizde patlar gözüyle bakıyor da berbat bir Milan ile Avrupa olmadan tamamen misyonunu tamladığına inandığı ve gitmek istediği bir sezon geçirdi. Ondan önceki sezon 25 gol katkısı ile yine en iyilerdendi. Son 5 sezon gol katkısına baktığımızda ortalama 25 gibi görünüyor. 2026 hariç diğer 4 sezonda 25 gol katkısının altına hiç inmemiş bir isim. Bizim ligi geçtim, Serie A'yı kıran birisi. Son sezon fiziksel olarak da bir düşüş yaşamamış gibi görünüyor. Burada bitik bir adammış gibi ismi anılıyor bazen ama henüz 27 yaşında ve en az 3-4 sene zirvede kalabilir. Sürekli çift hanelerde gol - asist üretiyor bu adam. Sürekli dile getiriyorum; Bize Gomis'in Garry'si gibi bir kanat gerekiyor diye, işte Leao ile Osimhen öyle bir ikili olabilir. Aynı futbol dilini konuşuyorlar. Maliyetinden bağımsız gelirse hepimizi tatmin edecek bir performans vereceğini düşünüyorum. Bitik olan 2 sezondur Milan. 8. oldukları sezon tek başına mücadele etti, geçen sezon da hiçbir kıpırdanma olmayınca kendisi de tamamen koptu zaten.

Geri
Üst Alt