Genel olarak konuştuğum arkadaşlarım da sürekli bitik adam, elimizde patlar gözüyle bakıyor da berbat bir Milan ile Avrupa olmadan tamamen misyonunu tamladığına inandığı ve gitmek istediği bir sezon geçirdi. Ondan önceki sezon 25 gol katkısı ile yine en iyilerdendi. Son 5 sezon gol katkısına baktığımızda ortalama 25 gibi görünüyor. 2026 hariç diğer 4 sezonda 25 gol katkısının altına hiç inmemiş bir isim. Bizim ligi geçtim, Serie A'yı kıran birisi. Son sezon fiziksel olarak da bir düşüş yaşamamış gibi görünüyor. Burada bitik bir adammış gibi ismi anılıyor bazen ama henüz 27 yaşında ve en az 3-4 sene zirvede kalabilir. Sürekli çift hanelerde gol - asist üretiyor bu adam. Sürekli dile getiriyorum; Bize Gomis'in Garry'si gibi bir kanat gerekiyor diye, işte Leao ile Osimhen öyle bir ikili olabilir. Aynı futbol dilini konuşuyorlar. Maliyetinden bağımsız gelirse hepimizi tatmin edecek bir performans vereceğini düşünüyorum. Bitik olan 2 sezondur Milan. 8. oldukları sezon tek başına mücadele etti, geçen sezon da hiçbir kıpırdanma olmayınca kendisi de tamamen koptu zaten.