GSCimbom
Tier 1 Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!"
Alper Altun

Tier 1Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!" Sayfa 47

Alper Altun ·

Cevap
983
Okunma
34,3K
Sayfa
47/50
images

Transfer yaptık laaaaaan!!! 🎊🎊🎊

Ho bakalım
Cl ye kaldılar ya o karşı kıyıdaki yavsaklar son dakkada araya girmiştir kesin
Can uzunu alacaklar bence

Şükür bir tane transfer yapabildi bizim ahrazlar. Gerçi onu da Osimhen'e yaptırmışlar anladığım kadarı ile :ROFLMAO: Bana göre öncelik veya elzem olmayan bir bölgeye dehşet para harcanmış oldu. Bana göre bu para yıldız bir orta sahaya harcanmalıydı. Sonrasında da sol stoper sıkıntımız var tabi ki. İsminden dolayı heyecanlandıran bir transfer olsa da sol stoper ve orta saha transferi olmadan ne kadar anlam taşır onu bilemiyorum. Galatasaray'ımıza hayırlı olsun diyelim, umarım beklentileri karşılar ve yeni bir Osimhen kazanmış oluruz.

Çok büyük kumar. 4 yıl için 110m euro civarı yatırım. Çok iyi işler yapması lazım. Osimhen'in maliyetine yakın bir maliyet. Sane performansı kesmez. Sane'nin bonservisi yoktu, görece uygun maliyet.

Piskoloji okuyan arakadaşlarımız varsa Gsc’nin konu birleştirme fetişimzi üzerine çalışma yapmasını öneririm
Konu birlestirme olmadi, ne anlatmaya calisiyorsun anlamadim veya tam olarak neden memnun degilsin?

Ayni konu hakkinda surekli yeni baslik acmaktan kaciniyoruz. Cunku bu hem gereksiz oluyor hem de ayni konuyla ilgili bircok farkli baslıgın olusmasına neden olabiliyor. Bunun yerine, onemli gelismeleri ilk mesaja ekleyerek bilgileri mumkun oldugunca tek bir baslik altinda toplamaya calisiyoruz. Boylece konu daha duzenli ve anlasılır oluyor, herkes de sureci daha kolay takip edebiliyor. Ilk mesaja bakman yeterli ya da sayfalari tek tek okuyacaksin iste. Okumak iyidir.

Zaha ve Saneden ağzımız yanmadı sanki çok büyük kumara girdik, Leao'nun tek farkı tavanının çok fazla yüksek olması. Neyse hayırlı olsun böyle transferlerden acayip hikayelerde çıkıyor bazen geldi destekleyeceğiz.

Yeni bir efsane ikili doğuyor
Osimhen-Leao
Sane’de aşağı kalmazsa müthiş bir 4-3-3 hücum hattı olur, viera tarzı os lazım tabii k bir de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt