Romano: "Roland Sallai, 6 milyon euro'ya Galatasaray'a transfer oldu"

Orada ne kadar maaş alıyordu ki 2.5 vermişiz

2021'de sözlesmesini uzatmis. O dönem Freiburgun full personel gideri (1. takim, 2. takim, alt yapi, teknik ekip, geri kalan calisanlar icinde oluyor), yani her isci icin DFL sayfasinda aciklanan finansal raporuna göre 53,589 milyon € brüt giderleri varmis.

Futbolculara belki 40 üstü klsa, bence Sallai orda en fazla 1,5 milyon civri brüt maas almistir. Freiburg o dönem baya düsük personel gideri vardi. Sondan besinciler rakamlara göre.

1726250077574.webp

*izledigim macar milli maclarinda agirlikli olarak 3lu varyantlar da yer aldi.
361 ( 3421, 3,2,4,1 , 343 varyantlari ) .

# all around takim oyuncusu familyasi .

ozellikle okan hoca ^ilk sezon oyun prototipine nokta atisi bir profil olurdu-sayet o donem alinsa idi .

suan, hatta gecen sezon dahil ne oynadigimiz malesef net degil .
ilk sezona kiyasla her anlamda geriye gittigimizi dusunuyorum.

ozellikle sara, sallai bu denklem de faydali olurlar mi - muamma. . . < - >
hoca ya ozune donmeli (ilk sezon) , ya da genel bir dokunus yapmali hem format & hem oyuncu secimleri & saha ici yayilimlarina dair .

tum bular goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar.

Bende menşın istiyorum 🥲

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haziran 2025 sanırım
Bakalım kötü hamle değil ama maaşı öok çok fazla acaba Leeds kaç vermişti

Keşke orta saha da alınsaydı
Üstad valla birşeyin gireceği o kadar belliydi ki. Bence az hasarla atlattik. Ben açıkçası gelecek topcudan 12+ bonservis 3m maas girer diyordum. Buna şükür diyorum iş bilmedikleri için. Leeds bonservis olarak 8.5a anlaşmış son gün. Maasi da max 1.5 vermişlerdir bence

Kesin böyle bir konuşma olmuştur.

Hatipoğlu: "...vingebek mingbek ne dir Okan; Al işte Kanat sana... gülle gülle kullan"

Okan: (gülerek) "Tamamdır hocam tşk"

Geri
Üst Alt