Tier 1 Romano: "Udinese, Zaniolo'yu ikna etmeye çalışıyor"

2.7 miydi neydi, bunu da veremiyorsa udinese
Udinese bildiğin küçük bir takım nasıl bunu da veremezse?

Onlar genelde genç oyuncu alıp parlatıyor sonra da satmaya çalışıyor.

Genelde ortalama 1 milyon euro altinda veriliyor oyunculara.

En son Thauvin vardı onu yıldız olarak gördükleri için 1.8 milyon falan veriyorlardı . Başka da yok.

Udinese bildiğin küçük bir takım nasıl bunu da veremezse?

Onlar genelde genç oyuncu alıp parlatıyor sonra da satmaya çalışıyor.

Genelde ortalama 1 milyon euro altinda veriliyor oyunculara.

En son Thauvin vardı onu yıldız olarak gördükleri için 1.8 milyon falan veriyorlardı. Başka da yok.
Biz bayağı büyüdük o zaman, bu paralar küçük geliyor.

Udinese benim bildiğim vakti zamanında orta sıra bi takımdı, son hallerini bilmiyorum.

Barış gidiyor ve Lookman'ı da alamıyorsak kalmalıdır. Öyle bir durumda 7,5 a falan kimseyi alamazlar o zaman niye satalım?

Umarım Barış'ın gidişi bunu etkilemez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Jelertle yusufu saydiginda mi 16
Galiba onlar ile 16 ya da 17 (Lemina gidiyor demiştim ama kalıyor onu da ekledim)

Sayalım

Günay
Jelert
Kaan
Sanchez
Bardakçı
Ünyay
Eren
Jakobs
Torreira
Berkan
Lemina (eklendi)
Sara
Sane
Yunus
Yusuf
İcardi
Osimhen
+Metehan

Lemina hariç 17.

Metehan’ı unutmuşum. Alt yapıları saymıyorum Efe vs gidebilir, Metehan da gidebilir gerçi.

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu satın alma opsiyonlu kiralamak isteyen Udinese'nin ilk teklifini reddetti.

İstanbul devi, satış konusunda asla köşeye sıkışmayacağını ve çetin ceviz olduğunu defalarca kanıtladı. En son Morata transferinde bunu gösterdiler. (@cmdotcom)

Barış denilen hain yerine monte edilmeli takıma satmayalım.

Kendi gitmek istemiyorsa satılması taraftarı değilim. Hele ki bu süreçte.

Udinese, Zaniolo transferi için Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor. İlk teklif reddedildi, taraflar kiralama ve satın alma opsiyonu şartları üzerinde pazarlık yapıyor. (@CorSport)

Zaniolo giderek neler kaybettiğinin farkında. Eminim köpek gibi pişmandır. Bi halt da olmadı ve olamayacağını anladı.

Önünde 8 tane ŞL maçı varken kapıda yatar yine gitmez.

Geri
Üst Alt