- 23 Aralık 2008
- 59.912
- 57.402
- 4.858
Bu gece bitsinn 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akınım profil fotondaki gibi miGELİYORRRRR, açtım gollarımı !
Osimhene İmza töreni yapalım giriş 1000 TL olsunHâlâ söylüyorum Galatasaray için bir bağış gecesi yapılmalı. Bu yükün %60ı çok rahat toplanır. Böyle bir durumda imc usulü çok daha iyi transferler yapabiliriz.
75 verdik teminat dediniz, 5m teminat parası da sizden olsun demişiz. Bu başkanları yine şeylik yapabilir ama70'e verin len
Şuanda Osimhen alınırsa her hareketinden para alınabilir. Muhtemelen bir daha bu kadar iyi bu kadar pahalı oyuncuyu bu yaşta bu ülke topraklarına getirebilen olmayacak. Galatasarayımızın da cazibe merkezi olmasına büyük katkı sağlayacak. Sane Osimhen, olursa Hakan Ç...Osimhene İmza töreni yapalım giriş 1000 TL olsun
Başkan artık naz etmez. Osimhen dün duygusal bi konuşma yapmıştır. ADL hatalarını anlamıştır. Mertens de devreye girer huzur içinde çözülür bugün75 verdik teminat dediniz, 5m teminat parası da sizden olsun demişiz. Bu başkanları yine şeylik yapabilir ama
Onu bizimkiler uydurdu Fabrizio geçen gün maliyetli olduğunu soylemisti bizimkilerde bahane uydurdular.Bizimkilerden kastım yancı basın.E daha dün banka garantisi ( Teminat Mektubu ) verilmeyecek zaten isteselerde veremezler çünkü bankalar birliğinden çıkmadık denmiyormuydu bugün birden bire nasıl verildi bu banka garantisi ki o garantinin( mektubun da komisyonu var 70M de baya iyi bir komisyondur oda )