Tier 1 Romano: "Victor Osimhen, Galatasaray'da. Here we go!"

Bu gece bitsinn :love::love:
1652600754_598488_gif-url.gif

BCT sahadasin ya da artik yesilkoyde misin nesin duydun mu.

Nerede 40 pesinat

Hâlâ söylüyorum Galatasaray için bir bağış gecesi yapılmalı. Bu yükün %60ı çok rahat toplanır. Böyle bir durumda imc usulü çok daha iyi transferler yapabiliriz.

Osimhen gel lan yeter tatil yaptığın, icardi bile geldi

Hâlâ söylüyorum Galatasaray için bir bağış gecesi yapılmalı. Bu yükün %60ı çok rahat toplanır. Böyle bir durumda imc usulü çok daha iyi transferler yapabiliriz.
Osimhene İmza töreni yapalım giriş 1000 TL olsun

Su transfer gerçekleşsin iyi bir Napoli düşmanı olacak taraftarları da kendilerini bir cacık sanıyorlar.

E daha dün banka garantisi ( Teminat Mektubu ) verilmeyecek zaten isteselerde veremezler çünkü bankalar birliğinden çıkmadık denmiyormuydu bugün birden bire nasıl verildi bu banka garantisi ki o garantinin( mektubun da komisyonu var 70M de baya iyi bir komisyondur oda )

Osimhene İmza töreni yapalım giriş 1000 TL olsun
Şuanda Osimhen alınırsa her hareketinden para alınabilir. Muhtemelen bir daha bu kadar iyi bu kadar pahalı oyuncuyu bu yaşta bu ülke topraklarına getirebilen olmayacak. Galatasarayımızın da cazibe merkezi olmasına büyük katkı sağlayacak. Sane Osimhen, olursa Hakan Ç...

Bilet fiyatlarınada yansır bu sezon. Icardi de bunu yapamadık, Osimhenden taraftarı inek gibi sağabilirler sesim çıkmaz. Kızımla kendime 1er Osimhen forması alacağım

E daha dün banka garantisi ( Teminat Mektubu ) verilmeyecek zaten isteselerde veremezler çünkü bankalar birliğinden çıkmadık denmiyormuydu bugün birden bire nasıl verildi bu banka garantisi ki o garantinin( mektubun da komisyonu var 70M de baya iyi bir komisyondur oda )
Onu bizimkiler uydurdu Fabrizio geçen gün maliyetli olduğunu soylemisti bizimkilerde bahane uydurdular.Bizimkilerden kastım yancı basın.

"Vazgeçtik. Banka parayı bize peşin versin, siz bankaya taksit taksit ödeyin" demezler umarım şimdi de.

Geri
Üst Alt