Tier 1 Romano: "Victor Osimhen, Galatasaray'da. Here we go!"

Yav biz Osimhen bulamayız da Osimhen de başka GS bulamaz burası net.

Olmazsa da en fazla hayatımızda sampiyonluk şansımız değişir gelecek adama göre bu kadar karalar bağlamaya gerek yok olmazsa da 35 yaşındaki Gomis ile de şampiyon olduk yine oluruz.

Yahu Arabistan 37,5x2 teklif etmiş biz 40m€ peşin + 17,5x2 teklif ettik. Arapların bizden tek farkı 17,5€ gibi bir farkı daha erken ödüyor olmaları. Bu da ikna etmiyorsa zaten yapacak başka bir şey yok.
Bizim teklifin daha iyi olduğu açık bu arada al hilalin 37.5 u agustosta ve eylulde verecegini sanmiyorum 2 ayda 2 taksit verecek olsa cash 75 olurdu o teklif. Biz cash 40 veriyoruz 17.5 un biride 2026 da dır. Ki bu arada oyuncuda oraya gitmiyor oda zaten kapatiyor orayı.

Bi ekstra taksit icin mi stres yapiyorsun sakalina soktugumun

Ya bu işin en temizi, Galatasaraylı iş adamları Osimhen'e elden para verecek, Osimhen de kendi bonservisini alacak. Galatasaray da belirli bir vadeye bölerek adamlara parasını ödeyecek.

Yasal olarak engel var mı, bilmiyorum ama en mantıklısı bu gibi.

Bizi de 40+35 e çekmek istedikleri açık.

Bu transfer icin Sponsorlar ne oldu? Kac para vereceklerdi acaba? Ilk taksiti biz verip ikinciyi onlar ödesin. Hic mi zengin is adamlarin icinden bu transferde benim de payim olsun diyip 1 milyon birakmiyor?

Bizim teklifin daha iyi olduğu açık bu arada al hilalin 37.5 u agustosta ve eylulde verecegini sanmiyorum 2 ayda 2 taksit verecek olsa cash 75 olurdu o teklif. Biz cash 40 veriyoruz 17.5 un biride 2026 da dır. Ki bu arada oyuncuda oraya gitmiyor oda zaten kapatiyor orayı.
Aynen öyle

Osimhen transferi için bugün doğrudan yeni görüşmeler yapılıyor; kritik bir haftaya girilirken temaslar sürüyor.

Galatasaray’ın masadaki teklifi: Hemen ödenecek 40 milyon euro, ardından 17,5 milyon + 17,5 milyon euro taksitli ödeme.

Napoli bu teklife açık ancak ödeme planının farklı şekilde yapılandırılmasını ve banka teminatları talep ediyor. (Fabrizio Romano)

Osimhen transferi için bugün doğrudan yeni görüşmeler yapılıyor; kritik bir haftaya girilirken temaslar sürüyor.

Galatasaray’ın masadaki teklifi: Hemen ödenecek 40 milyon euro, ardından 17,5 milyon + 17,5 milyon euro taksitli ödeme.

Napoli bu teklife açık ancak ödeme planının farklı şekilde yapılandırılmasını ve banka teminatları talep ediyor. (Fabrizio Romano)
Lan sokuk herif farklı bir şey söylememişsin bunu zaten biliyoruz

Ulan farkli ödeme plani ne demek, 40‘i pesin alacaksiniz iste

Biktirdilar resmen yeter yav

O banka teminatlarını çıktı olarak alıp rulo yapalım sonra napoli başkanına monte edelim

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Victor Osimhen transferi için Napoli’nin yeni şartlarını reddetti; görüşmeler, şartlar yeniden değişirse devam edecek.

Napoli, şu anda 40 milyon euro + 2026’ya kadar ödenecek 35 milyon euro ve ayrıca bir sonraki satıştan pay (sell-on clause) talep etti.

Galatasaray ise 35 milyon euroyu 2027’ye kadar ödemek istiyor ve sonraki satıştan pay vermeyi reddediyor.

Artik Fabrizio’nun haberleri Napoli’den degil de, ya Gardi ya da yonetimden aldigini dusunmeye basladim.

Geri
Üst Alt