- 12 Ocak 2013
- 50.614
- 59.880
- 4.323
senden korkuyor gibi ahbap, dübellenme korkusu var temmuzda2016dan beri peşindeyim herifin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senden korkuyor gibi ahbap, dübellenme korkusu var temmuzda2016dan beri peşindeyim herifin
Instada dmde en son onun konuşma var ama senin için parmağımı oynatmamAdamsın feramuzla beni barıştır geleyim
Bişey eksikAdamsın feramuzla beni barıştır geleyim
Kendisini bir kere gazı bulvarinda gördügume eminim o da beni görmüştür mutlaka 724 Alsancaktayim karsilasmama ihtimalimiz yok ama cesareti yok dediğin gibisenden korkuyor gibi ahbap, dübellenme korkusu var temmuzda
İzmirliler Golcüyü Romulo derİzmirli Vinicius
İşte insta dm son msj feramuz olan adam beni ürkütürInstada dmde en son onun konuşma var ama senin için parmağımı oynatmam
Nöbet tahtalı köyü boyladığı için romulo konusunu sulandirmaya ne dersinİzmirliler Golcüyü Romulo der
Hadi sulandiralimNöbet tahtalı köyü boyladığı için romulo konusunu sulandirmaya ne dersin
15 isterler artık
8m verilir. Almak lazim. Makat falan ugrasacagina al mis gibi brezilyali 192lik forvet
Hatta orta sahayi da göztepeden denisi alacan totalde 15m pakete kapatacan iṣi
Oyuncuyla anlaşalım Göztepeyi reddetsin biz kulübüyle anlaşalım