Ronaldinho Beşiktaş’ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
almanya'nin sky sport kanalinda calisan bir muhabir transferi twitter sayfasindan aciklamis. 2,5 yillik bir anlasma yapilmis, senelik 5 milyon euro alacakmis.

kaynak cok saglam oldugu icin konuyu acayim dedim.

[attachment=6438:1551504_267448390076505_1112618321_n.jpg]

sky sport kanali da duyurmus transferi.

resim fake mi bilmiyorum ama bana gercek gibi geldi.

Ekli dosyalar

• 1551504_267448390076505_1112618321_n.webp
    1551504_267448390076505_1112618321_n.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 501
Büyük transfer olur doğruysa

Discovery cihazımdan gönderildi

Turkiyede yapilmis en sansasyonel transfer olur gerçekleşirse

Bi 15-20 milyonluk cezai ödeme de buna yaparlar sezon sonu. Uzun zamandır ceza odemiyorlardı. :D

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İsim olarak Türkiyeye gelmiş en büyük oyuncu olur Roni...Neticede yakın geçmişte dünyanın en iyi oyuncusu deyince akla ilk gelen isimdi..

Drogba bile 35 yaşında bu fiziğine rağmen ligde zorlanıyorsa bazen, Ronaldinho'nun ikili mücadelelerde hiç şansı yok. 2-3 maç sonra verirler kramponu eline. Kasap dolu bu lig bu adamı oynatmazlar.

Messi'den filan daha fazla keyif veren bir adamdı. Kendi yeteneğinin değerini bilmeyenlerden.

İzlemesi keyifli olur ama Ronaldinho'nun gece hayatı dillere destan bildiğim kadarıyla. Barca'da, Milan'da bu yüzden baya sıkıntı yaşamıştı.

Hırdavatçılar derneği başkanı: "tiner ve balide fiyat artışı bekleniyor!!"

İnşallah doğrudur 2.5 yıl yesin bjknin paralarını

Bizde olmasini isterdim çok keyif verir

Bazen düşünüyorum; menacerin biriyle %75 lik bir sözleşme yaptirsam kendime bejekeyle... 10 milyon euronun 7, 5 unu o alsın.kalanı bana yeter. Zaten benim fitbolcu olmadığımı anladıklarında gec olur onlar için :rolleyes: . Olurlar sanki. O kaa yedirrmissin birazda su gariban yesin

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Üst düzey mücadele, sıkı antrenman programları, uyulması gereken kurallar, profesyonel ve disiplinli bir yaşam istemediği için kariyerinin son yıllarında çıkan görüntü açıktır, o bir yandan futbol oynamaktan vazgeçmemek diğer yandan da eğlenmeye devam etmek istedi ve bunu Avrupa'nın en üst liglerindeki üst düzey takımlarda yapamazdı, günümüz futbolu bunu kaldırmaz, o yüzden Milan'dan Brezilya'ya geçti, şimdi Türkiye'ye gelecek ya da yine rahat hareket edebileceği bir ülke - lig seçecek kendine, belki Brezilya'da kalacak...

En yetenekli, sahada gösterdiği beceriyle kalp atışını hızlandıran hücum futbolcudur kendisi, 'en iyi' dediğimiz futbolcularla top diye oynar sahada R10.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt