Ronaldinho Beşiktaş’ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajrovic yerine Ronaldinho isterdim sahsen :)

Adi yeter forma dese tukenir .. Stad desen catiya cikar millet izlemeye ..

Adam daha halen yetenek tek ayak ustunde bizim ligi futbol diye oynar

Ne olursa olsun izlemek keyif verecektir.

N5

giymeye donları yok yıllık 6 milyon verecekler adama :cool:

yıllık 6 değil 16 verseler yine de batmazlar biraz mantıklı düşünelim

ronaldinho uçaktan inmeden önce o paranın yarısı cıkar zaten , indikten sonra da kar etmeye baslarlar

o diilde hakkaten ne büyük topcuydu be,lise yıllarımızda barcadayken hastasıydık bu adamın,chelsea ye attıgı gol efsaneydi ,resmen dans etmisti topla,2 sene önce bize de teklif edilmismiydi ben mi yanlıs hatırlıyorum yoksa,hoca veto mu etmisti ne

o diilde hakkaten ne büyük topcuydu be,lise yıllarımızda barcadayken hastasıydık bu adamın,chelsea ye attıgı gol efsaneydi ,resmen dans etmisti topla,2 sene önce bize de teklif edilmismiydi ben mi yanlıs hatırlıyorum yoksa,hoca veto mu etmisti ne

Terim veto etmistir baska neolacak .. Yigit Gokoglan daha cazip gelmistir

Gelsin lige renk katar.Futbolu içinse..Çok şık hareketleri olur.Güzel frikik golleri atar.Beşiktaşı 3.yapar.

Drogba'dan büyük transfer. Lamicimi yok. Umarım gelmez fakat iş ciddi gibi

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

bize hayirli olsun demek duser, Ronaldinho gibi adam Turk liginde gelip oynayacak.

Vallahi zevkle bakacagim maclara. Renk katacagi asikar...

Drogba/ Snijeder VS Ronaldinho macini iple cekerim.

Dünyanın en yetenekli oyucusu tartışmasız bütün bjk maçlarını izlerim artık.

Ronaldinho beyler bu boru degil ..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=R-Zkr4mQjks[/media]

Vallaha batsinlar mi ciksinlar mi bilemem ama Ronaldinho gelirse muthis is cikarmis olurlar.

Ben bize gelmesine istiyordum Arena'ya gectigimiz sezon taraftari cekmek icin vs.

Ronaldinho'nun bu yasta gelmesi = Ronaldonun, Messi nin 33 yasinda Türkiye gelmesi ile esittir benim icin.

Ronaldinho bu boru degil. Isterse 5 yillik kontrat yapsin

Messi 33 yaşında Arjantin liginde oynamayacak ama. En iyi olduğu dönemlerde belliydi bu günlere düşeceği.

Fernandes'ten bir çıtır fazla iş yapar, o da fiziği ve çalımlarıyla değil, oyun zekasıyla iş yapar, birde bol bol topuk pası falan izleriz.

Parasını verdikten sonra alırsın. Bu saatten takım mı beğenecek bu adam. Ver 6.5 milyonu gelsin. Biz de yarım sezon merakla izleriz.

O paranin zerre kadar besiktas'a dokunacagini zannetmiyorum ..

Adam parasini 1 senede geri kazandirir .. Forma urun vs vs satislarindan .. sponsor da olacak .. Reklam geliri de cogalir

stadları bitseydi ve kombinelerini satıyor olsaydılar dediğin doğruydu... ancak şu aşamada çok büyük bir riskin altına giriyorlar... stad, seyirci, şampiyonluk ve şampiyonlar ligi geliri olmayan bir sezon da ronaldinho gibi bir ismi bu paralara almak bana hiç mantıklı gelmiyor... biz drogba ve sneijder'i aldık çünkü o ikisinin parasını tek senede çıkartma ve üzerinden para kazanma şansımız vardı... beşiktaş o altyapıyı henüz tamamlayamadı... guti ve quaresma geldiğinde de aynı şeyi söylemiştim yine aynı şeyi söylicem eğer gelirse çok kötü patlayacak...

Gelmez umarım. 2.lik en kötü bizim olmalı. Bu adam tek başına takım lur 33'ün de bile bu ligde. Git olum mis gibi plajlar, gece kulüpleri, samba ne işin var İstanbul'un trafiğinde, keşmekeşinde.

Ronaldinho üst düzey Avrupa takimlarinin modern futbol anlayisinin disina cikti maalesef.

Bu yüzden birden piyasadan uctu gitti. Yeni futbol sistemi Ronaldinho´yu ekarte etti.

Türklerin umrunda olmayacagi icin herzaman müthis bir transfer olur Ronaldinho.

Güzel hareketler, biraz asirtma, biraz calim vs. derken, orgazm olur Türk milleti.

Ben istermiydim? Evet isterdim, ancak CL arenasinda Ronaldinho´dan cok farkli oyunculara ihtiyac var basarili olmak icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt