Ronaldinho Beşiktaş’ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas bu kadro kalitesiyle bizim rakibimiz falan olamaz. Alsalar bile fark etmez Ronaldinho'yu. Bir Fener maci kazandirsin baska birsey istemez.

Sizin o stad 3 yıla bitmez..

Geçen Wowturkey adresinden fotolarına baktım. Adamlar baya baya temeli atmış. Zemine demirleri oturtmuşlar. 3 yıla kalmaz orası, birde geçen tünel yolunu kullanarak Eminönü'ne gittim. Geçerken gördüm de, bayağı bir çalışma vardı. İş elbiseli 50-60 kişi vardı nerdeyse, hızlı gidiyor anlayacağınız stad işleri. Bence işin içinde Vodafone olduğundan bir an önce reklamlarını yapma derdindeler ve 1 yıla kalmaz bitirecekler. Çünkü daha stad yapmadan adamlar sponsor parası vermeye başladılardı.

Insallah gelir de:1.Lige güzellik ve kalite getirir; 2.Baskan R10 almak istediyinde,onu istemeyen eskiler yanildigini görürler; 3.ve en cok merak etdiyim (kiskanclikdan deyil) Quarezma,Fernandes gibi futbolcularnan bas edemeyen bjk yönetimi R10 nasil bas edecek? problem cikarsa bunlarin donunu biler alir R10.

essege altın semer vursan essek yine essektir

Çok sevinirim umarım transfer gerçekleşir.Feda diyen öteki yabancıların bu durumdaki duruşu nasıl olur bilemiyorum.

Ciddi olarak bir Galatasaraylı Ronaldinho'nun BJK'ye gelmesinden rahatsızlık duyuyor mu ?

neden rahatsiz olayim ki

eger mücadele etmek istiyorsan herzaman rakibinden daha iyi olmaya calisacaksin

eger taraftari oldugum takimda iyi oyuncular varsa ki var (Muslera, Melo, Sneijder, Drogba, vs.) o zaman zerre kadar rahatsiz olmam

aksine sevinirim cünkü futbol iyi futbolcularla güzel

Ronaldinho gelmeye gelsin ona lafım yok ama şu Fiko'nun önce büyük laflar edip de sonra tükürdüğünü yalaması olayı yok mu.. Geçen sene feda dedi menemen dedi, fakir edebiyatları yaptı, stadımıza laf etti (vay efendim neymiş devlet yardımıymış falan) vay efendim Drogba ve Sneijder'e o kadar para mı verilirmiş... Salladı da salladı.

Şimdi bakıyoruz icraatlarına, birebir bizden kopya edilen işlere girişiyor. Stadı devlete yaptırıyor hemde karşılığında hiçbir şey vermeden (ki biz devlete Arena'nın karşılığında müthiş değerli bir arazi bıraktık, yani devlet 1 koydu 3 aldı)

Sermaye artırımımıza laf ediyorlardı, aynı yolu kendileri de yapmaya çalışıyorlar, gene tükürdüklerini yaladılar.

Ve son nokta Ronaldinho.. Biz Drogba'ya senelik 4 milyon, Sneijder'e 3,250 öderken (tabi imza paraları ve maç başları da var), bu menemen fan club Ronaldinho'ya senelik kemiksiz 6 milyon euro'yu gözden çıkardı. Daha da ekstrası olmayan hali bu. Bunun da bir imza parası, maç başısı olacak illa ki..

Ha Ronaldinho tabi ki gelsin, onu da izleyelim isteriz. Ama Fiko gibi herifler bundan sonra konuşurken 2 kez düşünsün. Ne demişler; Bir şey biliyorsan konuş alim sansınlar, bir şey bilmiyorsan sus adam sansınlar! Taklitler her zaman asıllarını yaşatır. Söylediklerinin üzerinden 1 sene bile geçmeden, her hattıyla bizi taklit ettin. Bu da sana ders olsun.

Ronaldinho gelmeye gelsin ona lafım yok ama şu Fiko'nun önce büyük laflar edip de sonra tükürdüğünü yalaması olayı yok mu.. Geçen sene feda dedi menemen dedi, fakir edebiyatları yaptı, stadımıza laf etti (vay efendim neymiş devlet yardımıymış falan) vay efendim Drogba ve Sneijder'e o kadar para mı verilirmiş... Salladı da salladı.

Şimdi bakıyoruz icraatlarına, birebir bizden kopya edilen işlere girişiyor. Stadı devlete yaptırıyor hemde karşılığında hiçbir şey vermeden (ki biz devlete Arena'nın karşılığında müthiş değerli bir arazi bıraktık, yani devlet 1 koydu 3 aldı)

Sermaye artırımımıza laf ediyorlardı, aynı yolu kendileri de yapmaya çalışıyorlar, gene tükürdüklerini yaladılar.

Ve son nokta Ronaldinho.. Biz Drogba'ya senelik 4 milyon, Sneijder'e 3,250 öderken (tabi imza paraları ve maç başları da var), bu menemen fan club Ronaldinho'ya senelik kemiksiz 6 milyon euro'yu gözden çıkardı. Daha da ekstrası olmayan hali bu. Bunun da bir imza parası, maç başısı olacak illa ki..

Ha Ronaldinho tabi ki gelsin, onu da izleyelim isteriz. Ama Fiko gibi herifler bundan sonra konuşurken 2 kez düşünsün. Ne demişler; Bir şey biliyorsan konuş alim sansınlar, bir şey bilmiyorsan sus adam sansınlar! Taklitler her zaman asıllarını yaşatır. Söylediklerinin üzerinden 1 sene bile geçmeden, her hattıyla bizi taklit ettin. Bu da sana ders olsun.

Stadını devlete mi yaptırıyor ? Sanırım yanlış bilgi sahibisin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt