Berk Sayman
Kırmızı Üye
- 29 Ekim 2012
- 1.612
- 0
- 286
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stadını devlete mi yaptırıyor ?
Aynen, devlet bizzat 80 milyon TL hibe etti bunlara. Artı arazi yardımı.
![]()
Yanlış ve yalan dolan bir yazı. Stadın arkasında ki İETT'ye ait olan araziyi verdiler. Hatta spor bakanı ''her ilde bir stad yapacağız, bunları devlet yapacak ancak sadece Beşiktaş kendi stadını kendi yapacak'' diye açıklaması bile var. Oradaki araziden çıkılması karşılığında Kazlıçeşme'de stad teklif edilmiş, kabul edilmeyince devlet yardım etmiyor. Hatta ve hatta Gençlik ve Spor Bakanlı'ğı bunlardan stadın isim hakkından dolayı para bile aldı.
Yanlış ve yalan dolan bir yazı. Stadın arkasında ki İETT'ye ait olan araziyi verdiler. Hatta spor bakanı ''her ilde bir stad yapacağız, bunları devlet yapacak ancak sadece Beşiktaş kendi stadını kendi yapacak'' diye açıklaması bile var. Oradaki araziden çıkılması karşılığında Kazlıçeşme'de stad teklif edilmiş, kabul edilmediğinden devlet hiçbir para yardımında bulunmadı. Hatta ve hatta Gençlik ve Spor Bakanlı'ğı bunlardan stadın isim hakkından dolayı para bile aldı.
Yalan dolan mı? Az mı dilendiler siyasilerden, şunlardan bunlardan. Ayrıca kimi kime veriyorlarmış bırak bu işleri.
İnönü Stadı için siyasi yardım isteği! | Haber1903 - Beşiktaş'ın Kalbi
Dilenmiş olabilirler ama dilenmelerine rağmen beş kuruş devletin yardımı olmadı. Diyorum yaa devlet hatta bunlardan para aldı. 10-15 Milyon Avro civarında, isim hakkı sözleşmesinden dolayı.
Ayrıca gönderdiğin linkte bir yardım söz konusu değil, benim dediğim gibi yardım isteniyor ama karşılığını alamıyorlar. İstersen baştan bir daha oku.
Peki bu 80 milyon TL hibe olayı nedir?
Varsa öle bir haber yalandır. (lafım sana değil), gerçi yok öle bir haber felan. Sen nerden buldun onu da anlamadım gerçi.
Hani bunlarım hiç parası kalmamıştı?
Maşallah son iki yıldır bizden fazla transfer yaptılar.
Ayakkabı kutuları sağolsun![]()
Tekyürek.com sitesinde bir yazı okumuştum orada öyle bir anektod vardı. Bide yanılmıyorsam sözlüklerin birinde yazmışlardı ama hangisindeydi hatırlayamadım şimdi.
İnanma renktaş, 80 Milyon TL hibe verilecek ve sadece tekyürek denilen bir sitede mi yazacak. Ülke çalkalanırdı, ilk başta Fenerli denyolar kalkardı ayağa...
Yani işte devletin bize kıyak geçtiğini iddia eden fener ve bjk'nin devletten aldığı yardımlarla ilgili baya uzun bir analizdi, ha tabi yanlışta olabilir o kısmı, haklısın. Çok fazla irdelememiştim açıkçası ama genelde biz ne yapsak laf atarlar, sonra kendileri beterini yaparlar onu iyi biliyorum.