Ronaldinho Beşiktaş’ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz koskoca araziyi bıraktık, şimdi orada yapılan gökdelenlerin satışı 50 tane stad yapar. Bıraksınlar bu işleri, Fenere yapılan kıyakları hiç konuşmuyorlar ama. Ataşehir'de 1 gecede verilen araziyi ne çabuk unuttular. Biz İstanbul'un göbeğindeki yerden vazgeçmişiz, stad yapılmış diye kimsenin konuşmaya hakkı yok. Keza Beşiktaş'a yapılan kıyaklar. Özellikle Seba döneminde. Nevzat Demir tesisleri bile katakulliyle yapılmış. Herkes önünden yesin.

Kardeş şu ikiz dingillerin mesnetsiz iddialarını duydukça kan beynime sıçrıyor, inan çok hiddetleniyorum. Kusura bakma lütfen.

Yok yahu ne kusuru yardır gitsin. Bende işte bugün gaza geldim bir an. Özellikle Fiko atıp tutuyordu geçen sene Drogba ve Sneijder ile ilgili, şimdi şu yaptıklarını görünce de insan laf etmeden duramıyor haliyle. Her türlü pislik bunlarda, sorsan şerefli 2.lik derler ağlayıp dururlar, yaptıkları şikelerin hattı hesabı yok. Bi 8-0'ı dillerine dolamışlar, ipsiz sapsız iddialardan başka birşey yapabildikleri yok. İşte sende dedin adamlara yapılan kıyaklar öyle böyle değil. Ne diyelim yel kayadan toz alır, adamlarda ki kompleks almış başını gitmiş, ama taklitçilikte üzerlerine yok.

O gun ne kufur etmistim ya

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Niye öyle diyorsun ki..Adam Roni'yi veto edecek kadar büyük teknik adammış işte :encouragement:

Sonra yönetim kuyu kazmış oluyor ya ztn..Sneijderi oynatamayıp zaten Sneijderi FT istememişti laflarınıda hatırlıyoruz..Zaten ne zaman bir başarısızlık olsa onu suçunu da yönetime atan bir karakterdi FT..

Niye öyle diyorsun ki..Adam Roni'yi veto edecek kadar büyük teknik adammış işte :encouragement:

Sonra yönetim kuyu kazmış oluyor ya ztn..Sneijderi oynatamayıp zaten Sneijderi FT istememişti gibi ne zaman bir başarısızlık olsa onu suçunu da yönetime atan bir karakterdi FT..

Alayi kolpa bunlarin maddi yonunu dusunuyorum transferlerin dedi amrabata 8 chedjuoya 10 verdi r10 a gelince egosu tuttu yine

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yok yahu ne kusuru yardır gitsin. Bende işte bugün gaza geldim bir an. Özellikle Fiko atıp tutuyordu geçen sene Drogba ve Sneijder ile ilgili, şimdi şu yaptıklarını görünce de insan laf etmeden duramıyor haliyle. Her türlü pislik bunlarda, sorsan şerefli 2.lik derler ağlayıp dururlar, yaptıkları şikelerin hattı hesabı yok. Bi 8-0'ı dillerine dolamışlar, ipsiz sapsız iddialardan başka birşey yapabildikleri yok. İşte sende dedin adamlara yapılan kıyaklar öyle böyle değil. Ne diyelim yel kayadan toz alır, adamlarda ki kompleks almış başını gitmiş, ama taklitçilikte üzerlerine yok.[/quote

Bunların başkanından bir yol olmaz, iş bilmez vizyonsuz çapsızın teki. Zaten Beşiktaş'lı taraftarlarda yalan söylüyor diye acaip kızıyorlar. Bir dediği bir dediğini tutmuyor ki neresinden konuşacaksın. Ronaldinho transferide yalan olabilir. Reklam kokan hareket bunlar...

Yok yahu ne kusuru yardır gitsin. Bende işte bugün gaza geldim bir an. Özellikle Fiko atıp tutuyordu geçen sene Drogba ve Sneijder ile ilgili, şimdi şu yaptıklarını görünce de insan laf etmeden duramıyor haliyle. Her türlü pislik bunlarda, sorsan şerefli 2.lik derler ağlayıp dururlar, yaptıkları şikelerin hattı hesabı yok. Bi 8-0'ı dillerine dolamışlar, ipsiz sapsız iddialardan başka birşey yapabildikleri yok. İşte sende dedin adamlara yapılan kıyaklar öyle böyle değil. Ne diyelim yel kayadan toz alır, adamlarda ki kompleks almış başını gitmiş, ama taklitçilikte üzerlerine yok.

Bunların başkanından bir yol olmaz zateni İş bilmez, vizyonsuz, çapsızın teki. Zaten Beşiktaş'lı taraftarlarda yalan söylüyor diye acaip kızıyorlar. Bir dediği bir dediğini tutmuyor ki neresinden konuşacaksın. Ronaldinho transferide yalan olabilir. Reklam kokan hareket bunlar...

Bunların başkanından bir yol olmaz zateni İş bilmez, vizyonsuz, çapsızın teki. Zaten Beşiktaş'lı taraftarlarda yalan söylüyor diye acaip kızıyorlar. Bir dediği bir dediğini tutmuyor ki neresinden konuşacaksın. Ronaldinho transferide yalan olabilir. Reklam kokan hareket bunlar...

Fernandes'e, Almeida'ya ücretlerinde indirime gitsinler diye kırk takla atıyorlardı, ne ara 6 milyon euro verecek duruma geldiler onu anlamadım. İnönü'nün altından çıkan tarihi eseri sattılar herhalde :)

Ha versinler tabi, açıkçası desteklerim, çünkü bu sayede daha çabuk batarlar. Adam gibi gelirleri yok, birşeyleri yok, şampiyon olamıyorlar, Şampiyonlar Ligi'ne zaten gidemiyorlar, artı belki UEFA'dan yine bir ceza alacaklar yine gidemeyecekler Avrupa'ya. Kombine de satamıyorlar zaten. Neyine güvenerek böyle bir hamle yapar ki bir takım, forma satarak karşılayacaklarını sanıyor galiba bu keteler :)

izlemesi keyifli olacak,parçalı forma altında izlemeyi cok isterdim,türkiyeye gelmiş en buyuk futbolcu bana göre...

bizim stadyumun adi vodafone olsun isterdim. Bu kargalar ne başari elde edecekte sponsor oluyorlar anlamadim. Sponsor paralarini bu tranferlere harcayip tüm batarlar artik. Bu Fiko ya çok ucuza kaçiyor ya en pahalisina göz dikiyor. ortasi yok

Yuh 6m € mu ? Drogba bile 4 milyona oynuyor be. Ne vereceği meçhul ve iş ahlakı 0 olan bir adama 1m € bile çok ki o da eski günleri , ismi hatrına. Roni'nin devri biteli 3 yıl oldu yahu. Alsınlar alsınlar quverajmayla başa çıkamayan adamlar Roniyle nasıl başa çıkacaklar bakalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt