Ronaldinho Beşiktaş’ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah gelir r10 u super ligde izlemek guzel olacak

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunlarda pasta yok çilek alıyorlar

Çilekte plastikten ayrıca... :rolleyes: Oyuncak çilek...

BdcxCXWIYAAAuii.jpg

Istesek 2 saatte calariz Ronaldinho´yu ellerinden de, Baskanin da bazen böyle dost ayaklari yapasi tutuyor, özellikle Fiko´ya :)

Ronaldinho malesef kazandigi ilk Sampionlar Ligi Kupasindan sonra, Party yapmayi cok daha sevdi, Rijkaardin zamaninda Problem de buydu, takimin en önemli kisileri hep Disco lardaydi ve ordan Antremana geliyorlardi, buna Deco da dahildi. Ronaldinho da iste bir cok brezilyali tipik olan bir düsüs var, simdi normallesti mi bilmiyorum, ama BJK Sampionluga oynayamassa 2 ay sonra oda Guti gibi gezer sonra kacar

Konuyla ilgili karga sitesinden bir yorum ,,
Aşağıya yazılan yorumları okuyunca şok oluyorum. Yahu bur tane mantıklı taraftar yok mu? Aşağıda Mehmet adında biri yorum yapmış. Ronaldinho gelirse 100.000 forma satılır. Buradan 10 milyon kazanılır diye. Yahu 10 milyon bölü 100 bin 100 TL yapar. Beşiktaş'a her formadan 100 lira net kâr mı kalıyor? Formanın tanesi zaten 100 lira! Nerede bunun vergisi, Adidasa verilen para şu bu?!? Formanın tanesinden Beşiktaş'a kalan net kar en fazla 15 TL'dir. 100 bin forma satsan 1.5 milyon yapar. Bu para adamın 2 aylik maaşını karşılamaz. Hiç mi akıl sahibi insan kalmadı?? Ronaldinho sadece takım olmuş kulüplerde,kaliteli futbolcuların arasında iş yapar. Bizim bırakın kaliteli takımı daha dogru dürüst stadımiz yok. Bu kulüp batar beyler. Maalesef batar.

Mantıklı konuşmuş... Formalar kulübün malı değildir. Firma kulübe sadece isim hakkı öder. Bu rakam da %25 ile %35 arası bir rakamdır. Anlaşmaya bağlı olarak değişir.

Gelelim son söylediğine. Orada da haklı. Bir tek R10 ile olmaz o iş. Belki forma satışlarını kıpırdatır ama uçurmaz asla. Yarın kötü sonuçlar gelmeye başlayınca R10 bile kaçar gider.

Ronaldinho'nun partisi tatsız bitti

buna yillik 5-6 milyon euro veren net maldir. sirf 1-2 güzel hareket icin cidden cekilmez bu cile. allah'tan bizimle adi gecmiyor. fb macinda maci aldiran kisi olsun gerisi bos benim icin. sonra isterse bjk batsin zerre umrumda olmaz.

Beşiktaş Ronaldinho'da diyorlar doğru mu?

Türklerin umrunda olmaz Ronaldinho´nun takim oyunu. Bize gelse aynisi gecerli.

"Ulan gördün mü hareketi lan? Yuh insan degil lan o" diye orgazm olurlar.

O hareketi yaparken bos adama pasi vermis mi, 30 metre depar atan arkadasini görmüs mü, kimse takmaz.

Quaresma Besiktas´a ne katki yapti? Hala Quaresma diye agliyorlar. Türklerin futbol mantigi, bilgisi bu kadar.

Misal Dortmund, Bayern, Real, Atletico, Chelsea gibi takimlar icin Ronaldinho asla secenek olamaz. Sisteme ters.

Galatasaray da o düzeye cikmak icin calistigina göre, biz de daha farkli oyuncular pesinde olmaliyiz.

Besiktas´a uyar. Biraz show, biraz gelir derken, tatmin olurlar. Zaten bir hedefleri yok

Türklerin umrunda olmaz Ronaldinho´nun takim oyunu. Bize gelse aynisi gecerli.

"Ulan gördün mü hareketi lan? Yuh insan degil lan o" diye orgazm olurlar.

O hareketi yaparken bos adama pasi vermis mi, 30 metre depar atan arkadasini görmüs mü, kimse takmaz.

Quaresma Besiktas´a ne katki yapti? Hala Quaresma diye agliyorlar. Türklerin futbol mantigi, bilgisi bu kadar.

Misal Dortmund, Bayern, Real, Atletico, Chelsea gibi takimlar icin Ronaldinho asla secenek olamaz. Sisteme ters.

Galatasaray da o düzeye cikmak icin calistigina göre, biz de daha farkli oyuncular pesinde olmaliyiz.

Besiktas´a uyar. Biraz show, biraz gelir derken, tatmin olurlar. Zaten bir hedefleri yok

haklisin renkdas

kulüp cok zengin olacak, ve skoru garantiye alacan son 30 dakika oyuna alacan böle artistleri

haklisin renkdas

kulüp cok zengin olacak, ve skoru garantiye alacan son 30 dakika oyuna alacan böle artistleri

Ben Ronaldinho´yu kücümsemek istemiyorum. Benim icin gelmis gecmis en müthis futbolcudur.

Messi bile bir Ronaldinho etmez yetenek konusunda. Gelmis gecmis en yetenekli futbolcudur.

Ancak futbol aniden cok degisti, müthis bir tempo kazandi. Millet 120 km kosuyor, savasiyor, tak tak paslasiyor vs.

Ronaldinho bu sistemin disina cikmis oldu, bu yüzden birden düstü. Sadece parti, alkol filan olamaz yani.

Ronaldinho topu alacak, gögsünde 2 kere sektirecek, ayaginda 3 kere sektirecek, gecti 20 saniye. Böyle oynanmiyor artik futbol

- Ronaldinho'nun 6.000.000€ alması, takımdaki dengeleri bozar mı ?

- Olcay Şahan : Takımda denge yok ki ?

Gerçi yalanlamış Olcay....

olcaysahan ‏@olcay_sahan102 sa

Arkadaşlar Ronaldinho hakkında hiçbir basın mensubuna görüş bildirmedim. çıkan haber asılsızdır.Bu tip haberlere itibar etmeyiniz lütfen.

Bu Ronaldinho'nun sonu Guti gibi olacak. Ronaldinho'nun gecmiste yaptiklarini bilmeyen yok fakat simdi bol forma giyip gobegini gizlemeye calisan bir futbolcudan ne kadar verim alirsin ?

Umarim bizde artik bu tur transferler yapmayiz. O harcayacaklari 6-10 milyon euro ile Tadic gibi takim oyununa katki verecek tonla oyuncu alinir.. Yanlis yapiyor BJK..

aynı ronaldinho dan mı bahsedıyoruz anlayamadım tamam adamın eski hali ortada yok partileri gece hayatını da cok sevıyor olabılır ama futboluna teknigine kimse laf edemez oynamaz dedıgınız adam gecen sene tarihinde kupası olmayan minerio ya libertodores aldırdı bılmem farkındamısınız? olusu bu lıgde iş yapar

“Düşünmek zorundayız”

08 Ocak 2014

fikretorman670.jpg

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun transferi hakkında açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho’nun transferi için iki taraf arasında bir takım farklar olduğunu söyledi.

Fikret Orman, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Ronaldinho’nun transferiyle ilgili şöyle konuştu:

“Ronaldinho çok önemli bir oyuncu. Çok önemli bir kariyeri var. Ronaldinho, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası’nı kaldırmış, ‘Altın Ayakkabı’ kazanmış ve ‘Dünyada Yılın En İyi Futbolcusu” seçilmiş bir isim. Bazı bedeller var. Bu bedelleri ödemek zorunda olduğumuz için kulübün geleceğini düşünmek zorundayız. Bedel üzerinde anlaşırsak, sonrasına bakacağız. Ben de çok istiyorum ama Beşiktaş’ın ödeyebileceği bedeller olması lazım. Ronaldinho transferini kendi bütçemizden halledebilecek durumdayız, fakat daha aramızda farklar var.”

Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal için de tekliflerini yaptıklarını belirten Orman, kırmızı-siyahlı kulüpten cevap beklediklerini dile getirdi.

STAT KONUSU

Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında maçlarını nereden oynayacağı konusunda da açıklama yapan başkan Orman, “İstanbul’daki ilk 5 maçımızdan sonra kesin olarak Atatürk Olimpiyat Stadı’na döneceğiz. İlk 5 maçın nerede oynanacağı konusunda ise karar aşamasındayız” dedi.

”ŞAMPİYONLUK ÜMİDİMİZ VAR”

Ligin ilk yarısını lider Fenerbahçe’nin 12 puan gerisinde 4. sırada tamamladıkların hatırlatan Orman, ikinci devrede şampiyonluk yarışında olacaklarını söyledi.

Kaliteli bir kadroları olduğunu anlatan Orman, “Şampiyonluk ümidimiz var. Kaliteli kadromuzun iyi bir sonuç elde edeceğine inanıyorum. Üst tarafları zorlayacağız. İkinci devreden çok ümitliyim” ifadelerini kullandı.

Kadro dışı kalan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk’ü affettiklerini hatırlatan Orman, futbolcuları Eneramo ve Pedro Franco için şunları kaydetti:

“Eneramo’nun alınmasında hocamız ısrar etti. Fakat fazla forma şansı bulamayınca motivasyonu düştü. Satmayacağız ama 6 aylığına kiraya vereceğiz. Pedro ise müthiş bir futbolcu. Umutlu olduğumuz bir oyuncu.”

Fikret Orman'da bizim Adnan Polat'ı görüyorum.Çizgileri neredeyse aynı,sonları fena olacak.

Daha düne kadar ''Feda'' deyip futbolcuların emeğini gasp edenler bugün,6.5 milyonluk adamı fedacılarla beraber oynatmayı düşünüyor.Uzun vadeli sponsor gelirlerini heba etmek üzereler,neden peki,şimdiden yeni stada taraftar pardon müşteri çekmek için.

Bizim köyde buna ''Ayranı yok içmeye,tahteravanla gider s...maya'',derler.

Bizde tutmamıştı bu,daha gözümün önünde canlanıyor Adnan başkanın yuhalanarak devrilmesi.

Ünal başkan Fikodan transfer dersi alsın. Transfer böyle yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt