Ronaldinho Yeniden Barcelona'da!

şimdi bu forumda Madridciler hala madrid falan diye yazıyor.. bende hala barcelona diye yazamayacağıma göre barcamız diyorum.. kısasa kısas yani..zaten forumun %90'ı madridci

O konuda haklısın. Forumun büyük çoğunluğu La Liga'da Real Madrid'i destekliyor. Ben de onlardan biriyim. Ama neyin kısasa kısası, neyin çabası bu?

Saçma bir ısrar ve çaba içindesin bence.

Madridci'de defolsun gitsin.

qEEVgB.jpg

O konuda haklısın. Forumun büyük çoğunluğu La Liga'da Real Madrid'i destekliyor. Ben de onlardan biriyim. Ama neyin kısasa kısası, neyin çabası bu?

Saçma bir ısrar ve çaba içindesin bence.

şimdi hala madrid diye yazanlara kimse bişi demiyor ama ben barcelona ile ilgili 2 kelime yazıyorum hemen auvvvvv diyorlar.. forumda barca taraftarlarına karşı bir faşistlik seziyorum..

sence haksız mıyım ?

Artik gereken yapilsin,Tiner'in etkisiyle forum'da 'Barcelonamiz' yazan bir üye istemiyoruz

şimdi hala madrid diye yazanlara kimse bişi demiyor ama ben barcelona ile ilgili 2 kelime yazıyorum hemen auvvvvv diyorlar.. forumda barca taraftarlarına karşı bir faşistlik seziyorum..

sence haksız mıyım ?

Oglum zor mu anlamasi, Barcalonam de miyeceksin olup bitecek, zor mu.

sence haksız mıyım ?

Haksızsın.

Çünkü sen işi abartıyorsun. Senden başka Barça'yı seven adamlar da var burada. Ama neden sadece senin üzerine yoğunlaşılıyor bir düşün. Cevabı bulacaksın zaten.

Geri
Üst Alt