Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
:asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'den kacan birinin bunu demesi komik olmus. Konusturma beni simdi Gökhan'cim..Hakan sen de köyüne dön hadi canım.
Haksızsın.
Çünkü sen işi abartıyorsun. Senden başka Barça'yı seven adamlar da var burada. Ama neden sadece senin üzerine yoğunlaşılıyor bir düşün. Cevabı bulacaksın zaten.
mesela nasıl abartıyorum ?eskiden bütün konulara barca yazıyorum diye eleştiriliyordum.. artık sadece barcelona konularına yazıyorum yine sert şekilde eleştiriliyorum.. tam olarak hangı konuya yazacağım ?
mesela nasıl abartıyorum ?eskiden bütün konulara barca yazıyorum diye eleştiriliyordum.. artık sadece barcelona konularına yazıyorum yine sert şekilde eleştiriliyorum.. tam olarak hangı konuya yazacağım ?
Türkiye'den kacan birinin bunu demesi komik olmus. Konusturma beni simdi Gökhan'cim..
Konuya gelince, dedigim gibi, Ümit gidiyorsa, sende git Madrid forumuna. Madrid fanatikligi görmek zorunda degilim![]()
Ümit sen herseye alınırsan insanlar seninle dalga geçmeye devam edecek. Alınma, gül geç işte. Nedir bu ciddiyet 22 sene profesyonel futbol oynamış biri gibi....
Ne oldu la cok mu sinirlendinGurbetçi şabanlık yapma Hakan. Ağzın kaşınıyor yine herhalde. Ağzının payını istiyorsun yine![]()
GSCİMBOM burası hiç bir yerde barça fanatikliği yapma,barça forumlarına git.
renktaş çok doğru diyorsun ama 1 kişi değil ki 5-6 kişi profesyonel olarak saldırıya geçiyor
Ne oldu la cok mu sinirlendin![]()
aynı şeyleri Madrid fanatiği olan adminlerede söyle.. ama aynı bu üslupla söyleyeceksın anlaştık mı ?
Ver bakalimSana sinirlenmem ben Hakan. Daha önce söylediğim gibi ağzının payını veririm istediğin her zaman![]()
La olm muhabbet yapiyoruz bi dalmaHakan bi dayica dur ya kasinma