Ronaldinho Yeniden Barcelona'da!

Haksızsın.

Çünkü sen işi abartıyorsun. Senden başka Barça'yı seven adamlar da var burada. Ama neden sadece senin üzerine yoğunlaşılıyor bir düşün. Cevabı bulacaksın zaten.

mesela nasıl abartıyorum ?eskiden bütün konulara barca yazıyorum diye eleştiriliyordum.. artık sadece barcelona konularına yazıyorum yine sert şekilde eleştiriliyorum.. tam olarak hangı konuya yazacağım ?

Bu forumda barçamız denmiş,ben Manisa veyahut Akhisar maçlarında GALATASARAY'dan başka bir şey düşünemiyorum,tam olarak hatırlamıyorum ama daha küçük yaşlarda Manisaya geldiğinde manisa tribünün'de GALATASARAY gol atınca çok sevinmiştim ve daha cocuk olduğum için sesini çıkarmamışlardı ama kızmışlardı,bir anımdır.

Ümit sen herseye alınırsan insanlar seninle dalga geçmeye devam edecek. Alınma, gül geç işte. Nedir bu ciddiyet 22 sene profesyonel futbol oynamış biri gibi....

mesela nasıl abartıyorum ?eskiden bütün konulara barca yazıyorum diye eleştiriliyordum.. artık sadece barcelona konularına yazıyorum yine sert şekilde eleştiriliyorum.. tam olarak hangı konuya yazacağım ?

GSCİMBOM burası hiç bir yerde barça fanatikliği yapma,barça forumlarına git.

Türkiye'den kacan birinin bunu demesi komik olmus. Konusturma beni simdi Gökhan'cim..

Konuya gelince, dedigim gibi, Ümit gidiyorsa, sende git Madrid forumuna. Madrid fanatikligi görmek zorunda degilim :)

Gurbetçi şabanlık yapma Hakan. Ağzın kaşınıyor yine herhalde. Ağzının payını istiyorsun yine :)

aynı şeyleri Madrid fanatiği olan adminlerede söyle.. ama aynı bu üslupla söyleyeceksın anlaştık mı ?

Aynı şekilde onlarada söylerim,merak etme renktaş.Uslüp olarakta böyle söylerim çekinilecek durum yok,Ben GALATASARAY aşığım ve GALATASARAY'dan başka takıma tahammül edemem !

Başlık Barcelona, ilk mesaj Ümit'ten , konu folloş.

Geri
Üst Alt