# Ronaldinho

Cevap: # Ronaldinho

Beyler Messi bile Ronaldinho için benden daha iyi demiştir ve benim gelişimimde payı büyüktür demiştir.

Kavgaya gerek yok. İkisinide getir Aysal reis. Drogba ve Ronaldinho ;)

beyler avrupada reklam arttırmamız lazım ronaldinho drogba kaleci elmander hatta terim hepsi gelirmi bilmem ama ya bunlar yada isim yapmış birileri gelicek gelmeside lazım

Ben gelmesi taraftarı değilim.

Ronaldinho gelse sevinmeyecek tek bir kişi dahi olmaz bence burda atıp tutuyoruz bukadar ama..

Ronaldinho gelince, 24 saat davul zurnayla kutlarız. 2-3 ay sonra 1 sezonun daha gittiğini görünce de 2013 Eylül'e kadar, CL'ye katılamadığımız için ağlarız.

Ronaldinho gelince, 24 saat davul zurnayla kutlarız. 2-3 ay sonra 1 sezonun daha gittiğini görünce de 2013 Eylül'e kadar, CL'ye katılamadığımız için ağlarız.

Okadar da değil be renkdaş :) En azından bizi CL'ye taşır diye düşünüyorum.. Orda oynar mı orasını bilemem ama..

Elin Diego'suyla riske girmek kolaydır.

Diego yıllık ucret olarak Baros'tan(Baros 2.5m euro + maç başı alıyor.) çok kazanmayacaktır. Eger Baros + 5m euro gibi bir bonservis maliyetiyle alabilirsek zerre mali riski yoktur Diego'nun.

Çunku Diego daha genç 2 sene sonra satmaya kalksan ölü fiyatı 5m euro eder zaten.

Ronaldinho 5 sene onceki Ronaldinho değil ki, olsa tabi ki Diego'dan da iyi birçok oyuncudan da ama zaman geri gelmez. Bugunku Ronaldinho ???

Brezilya ligi garip bir lig, pres yok, toplu hucum savunma yok, tek kelmiyle garip.

drogbanın arkasında ronaldinho oynarsa önümüzdeki sene avrupa gol kralı şimdiden bellidir. :)

solda ronaldinho, ortada diego, sağda volkan şen, önlerinde drogba. kaç çocuk olur?

süper tranfer ama geleceğini düşünmğyorum para önemli değil

Geri
Üst Alt